kuba Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zazwyczaj wrzucam relacje w których przeważa korekta lakieru, tym razem nietypowo dla mnie. Relacja jedynie z czyszczenia wnętrza bardzo ładnego BMW serii 3. BMW w wersji USA 328i, bardzo fajny kolor bodajże Monaco Blue. Ciosać lakier będziemy na wiosnę, na pierwszy rzut poszło tym razem wnętrze. Skóry wyczyszczone i zaimpregnowane dwa razy Glipotnem, warty polecenia produkt o czym chyba każdy wie :) Poniżej pare 50/50 Plastiki wyszczotkowe i wymikrofbrowane z pomocą apc Smartwax. Następnie zabezpieczone SmartDressingiem. Dywaniki i dywan w środku po wymontowaniu foteli wyprane pucerakiem 100 + środki tersusa. Niestety gdzieś zaginęła fota dywaników po wypraniu... Finalnie wyszło coś takiego :) Właściciel bardzo zadowolony, nie mógł uwierzyć jak zobaczył pięćdziesiątki :) A jak wiadomo zadowolony klient to najlepszy klient :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No ładnie ładnie :u Fajny kolor będziecie mieli do korekty jak dojdzie do skutku B-) P.S. Kuba gdzie Ty teraz urzędujesz bo miałeś być na Fordońskiej, i co? Ostatnio chyba widziałem na Andersa Twojego Peugota pod siłownią...czyżbyś tam chodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 och, Kubuś, miło, że Nas odwiedziłeś :u Bardzo fajna praca, 50/50 robi wrażenie :) Czy właściciel będzie przyjeżdżał na regularną pielęgnację wnętrza? Szkoda roboty i szkoda skóry żeby to zaniedbać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No ładnie ładnie :u Fajny kolor będziecie mieli do korekty jak dojdzie do skutku B-) P.S. Kuba gdzie Ty teraz urzędujesz bo miałeś być na Fordońskiej, i co? Ostatnio chyba widziałem na Andersa Twojego Peugota pod siłownią...czyżbyś tam chodził? Teraz Toruńska 60, to już tak finalnie :) Zapraszam w każdej wolnej chwili do siebie, tylko wcześnie zadzwoń. Peugeot od miesiąca stoi w garażu gdzie odbywa się transplantacja serca, ale fakt faktem mogłeś mnie widzieć przy siłowni jakiś czas temu. Chodzę tam bo jak wiadomo łape trzeba zrobić jeśli chce się polerować czasem po 10-12h dziennie :) och, Kubuś, miło, że Nas odwiedziłeś :u Bardzo fajna praca, 50/50 robi wrażenie :) Czy właściciel będzie przyjeżdżał na regularną pielęgnację wnętrza? Szkoda roboty i szkoda skóry żeby to zaniedbać.. Heheh ach ten Kubuś :D Z właścicielem ustaliliśmy że co półroku będziemy robić taki zabieg, mam nadzieje że za każdym razem nie będę musiał walczyć jak tym razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 E Panie szacun sie nalezy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Na paczkę trzeba chodzić ;) sLAK035ByzM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Widziałem na fb i czekałem aż wrzucisz, dobra robota :u , a kolor auta :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dobra robota ;) Efekt 50/50 powala :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ładnie wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Masz może porównanie Gliptona do Lederentrum? ;) Robota :u No i czekamy na wiosnę i relację z korekty :) Niebieskie kolory są bardzo fajne, chyba nawet fajniejsze od czarnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi