fonnes Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Wy nadal ręczników używacie???A co, stare T-shirty lepsze??? :roll: :lol: A tak na poważnie to Ty Pioter, z tego co zauważyłem, chyba jesteś zwolennikiem irchy :roll: Możesz uzasadnić :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Żadna ircha, tylko absorbenty z PVA. Niezmiennie od 13 już lat :shock: -delikatność -bezpieczeństwo -trwałość -wygoda -nieograniczony czas pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Piotruś, zrób nam prezentację, z pewnością znajdzie się wielu (w tym ja), zainteresowanych magicznością 'absorbentów z PVA' ;) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dżeju ok zrobię razem z myciem silnika tylko trzymaj kciuki o troszkę czasu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Żadna ircha, tylko absorbenty z PVA. Gdzie takie cudo można kupić i ile taka przyjemność kosztuje? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ebay i allegro uwaga na podróbki http://www.aionplaschamois.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Żadna ircha, tylko absorbenty z PVA. Gdzie takie cudo można kupić i ile taka przyjemność kosztuje? :) Mogę Cię zapewnić, że wyjdzie mniej niż Fluffy, a lepiej wciąga wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Minetoo, Kempus, właśnie jestem na kupnie czegoś do osuszania auta...które PVA wybrać?: http://allegro.pl/listing.php/search?category=3&change_view=1&order=p&sg=0&string=pva a może...zawsze to Vileda;-) http://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&order=p&sg=0&string=vileda+pva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jakieś konkretne źródło w PL gdzie te AOIN można kupić :roll: A jak nie w PL to gdzie??? bo z linku podanego przez Piotra nic nie wynika :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Pany ! Auto suche w 2min. Super Ircha!!! Wiem, że to było dawno ale szukamy i czytamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 to PVA to jakis rodzaj irchy? gubie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja kupowałem na allegro, zresztą jest chyba jeden sprzedawca i wszystko gut! Z przesyłką wyszło 29zł chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Żaden link nie trafiony.... mam jednego gościa który wali oryginały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 aden link nie trafiony.... mam jednego gościa który wali oryginałyPiotrek, dasz namiary? A może zakup zbiorowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 minetoo jak wypada to cos z fluffym bo chyba napewno masz ?? i dajcie jakis link do dobrego produktu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Również byłbym chętny, bo mój fluffy już umiera więc, dałem tacie, bo i tak gto lepsze niż stara koszulka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Niestety nie znalazłem żadnej aukcji. Jak zwykle, Pozostaje mój dostawca...póki co. Pomalutku, postaram się przygotować jakiś filmik, zdjęcia...tylko dajcie czas bo ostatnio strasznie krucho z tym u mnie :) Do ręczników z MF nie można tego porównać. Ja nie używam żadnych Fluffych ani mamothów czy innych wafli bo jest to dla mnie nie ekonomiczne. Taki ręcznik z MF jest do prania po jednym użyciu a moja "szmatka" jest gotowa do pracy po wypłukaniu w wodzie.... Absorbenty są na rynku w USA od wielu lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dlatego mnie już r ęczniki wkurzają bo niby auto czyste a tu po kole przelecisz, tu gdzieś z uszczelki coś pociągniesz i do prania, po połowie sezonu najlepiej to by trzeba nowego kupić, bo już umiera na śmierć :lol: Może większe zamówionko Piter u twojego dostawcy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Może większe zamówionko Piter u twojego dostawcy no problemo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a jak cenowo i rozmiarowo to wychodzi? może uda się obejrzeć w piątek? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Pawel jasne że obejrzysz może nawet coś umyjemy to pomiziasz :lol: Cenowo? Ostatnio było 30 zł jakoś....hmmm właśnie przekopałem Allegro i ani jednej :shock: Z resztą widze że był już o tym temat i Wam nie przypadło do gustu ( z małymi wyjątkami) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Piotrek, czekam na fotki/film z wycierania czarnego miękkiego lakieru, po myciu, bez lubrykantów do osuszania/z ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No i coś nam ucichł temat... minetoo, co z tym PVA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 aaaa filmik mam dla Was...za chwilkę wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 aaaa filmik mam dla Was...za chwilkę wrzucę Długa ta "chwilka" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi