minetoo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak jutro nie wrzucę to niech dostanę tropikalnej sraczki :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Minetoo...jak nie wrzucisz to wiadomo do czego ci sie recznik przyda =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 =)) To wrzucę na pewno bo szkoda =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A tam szkoda...kosztuje mniej od papieru i do tego wyprac mozna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Filmik za ok 15 minut :D Upload in progress O i już jest :f LRdjqvbv3bw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Miałem kiedyś coś takiego - nazywaliśmy to "MAGICZNĄ Ściereczką" - super trwała! But... Problem polega na tym, że za bardzo przylega. Podobnie jak IRCHA. Jeśli coś w nią wlezie - koniec :? Każde detailerskie mycie wymaga "złamania kropli wody" (nawet niech sobie później zaschnie) i użycia do dotarcia MF z odpowiednim QD. Taki proceder ma prawie tylko same plusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 W odróżnieniu od irchy co do której masz rację, mój egzemplarz nie przylega aż tak a ponadto pozwala osuszać metodą tamponowania. Oczywiście jak ze wszystkim i tu jakiś rozsądek i proces myślenia trzeba zachować ;) Z absorbentem znam się kopę lat i już nie wrócę do ręczników...chyba że dla zabawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Faktycznie, 'ostro' trzyma się tego lakieru, ale chyba osusza do zera, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 pokaż auto bez korekty żeby woda stała mocno :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Klei się i tępo idzie trochę po tym lakierze jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 :shock: :shock: Czarny lakier + brinkman proszę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Czarny lakier + brinkman proszę Ja też :)) Ja się trafi :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Znalazłem coś takiego, ale to w końcu Scholl...a ich produkty naprawdę działają;-) http://mrcleaner.pl/scholl-concepts-microplus-microfiber-chamois-ircha-p1825.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 pozostaje zakupić i testować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Zakupiłem 2 takie na wypróbowanie;-) http://carok.pl/towar.433.variant.sciereczka.absorbujaca.wode.pva.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 MetalMagnes, daj znać jak się spisuje. Jakiś czas temu zakupiłem 2 irchy syntetyczne w podobnej cenie i nie jestem zadowolony. Strasznie sztywne są a może... takie właśnie powinny być? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 otóż cały widz polega na odpowiedniej PVA. Ja też sporo pseudo absorbentów testowałem i wyrzucałem do kosza za nim trafiłem ten jeden jedyny. Metal czekam na opinie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 PVA doszło, pierwsze wrażenie...wyjąłem z opakowania, jest jak dykta. Dopiero po namoczeniu robi się z tego miękka szmatka. Po wysuszeniu znowu robi się plastik :mrgreen: Wycieranie/osuszanie wkrótce nastąpi :mrgreen: Fajnie, że kupiłem bo cena poszła dwukrotnie w górę :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Po wysuszeniu znowu robi się plastikPodstawowa zasada, nie dopuścić do wyschnięcia. Trzymaj wilgotną w załączonym opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Podstawowa zasada, nie dopuścić do wyschnięcia. Trzymaj wilgotną w załączonym opakowaniu. Rozumiem, że wpływa to na właściwości absorbujące wyrobu? Z drugiej strony wilgoć jest siedliskiem bakterii itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Rozumiem, że wpływa to na właściwości absorbujące wyrobu? Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zerknijcie do sklepów typu ,,Wszystko za 2,3,4,5 zł" w Waszych miastach. U mnie w Łodzi PVA za 2,99 w plastikowym pudełku!!! Czyli lepiej niż kupiłem w linku, który podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Cały myk polega na tym że PVA jedno drugiemu nie równe. To jak z fibrami, woskami, detailerami....... Kiepskiej jakości potrafi raz że wk..wić a dwa że coś zepsuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Piotrek, wrzucam zdjęcia...może używałeś tego PVA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 nie, nie znam tego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi