M4ciek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Hej Wam, Maciek jestem. Niektórzy mogą mnie kojarzyć już z forum KA, ale najwyższy czas i tutaj się przywitać ;-) Od wiosny kończącego się roku cierpię na chorobę z powodu której wszyscy tutaj się chyba zarejestrowaliśmy :ymblushing: tak tak, też mam ten problem #-o a chorobę pogłębia moje oczko w głowie czyli Audi A3, rocznik 2004, doinwestowane i już mocno przeze mnie zmodyfikowane. Niestety w dość niewdzięcznym kolorze delphin-grau. Co więcej, w początkowym stadium choroby kiedy można było mnie jeszcze uratować i zachować wśród normalnych, zdarzyło się jeszcze coś takiego jak "Auto na błysk" http://jak.pielegnowacauto.pl/newsy/kolejny-raz-www-pielegnowacauto-pl-i-a3-club-net-razem/ co tym bardziej mnie pogrążyło bo jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Kosmetyków też już się trochę nazbierało przez te 3 kwartały, choć przez brak dostępu do bieżącej wody przy weekendowych zabawach z autem (uroki życia w bloku) wiem że nie wszystko dam radę zrobić w takim stopniu jakbym chciał :ymdaydream: na koniec takie nieudolne 50/50, znajdźcie różnice ;) PRZED / PO / / / / auto na lato ma ostatecznie te grafitowe oryginalne felgi (ostatnie foto), ponieważ srebrne repliki choć ładniejsze okazały się być mocno wątpliwej jakości i miałem je ok. miesiąca czasu... odesłane skąd przyszły :P BTW, lusterka zostały oklejone w znanym tutaj na forum SNB Łódź ;) ufff... ale długie nie? mam nadzieję że nie zanudziłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Hej Maciek, Fajne przywitanie :u Fajnie masz, bo na forum sobie pogadamy teoretycznie o tym i owym ;) a o rzut beretem masz naszego "emeryta" Sebę który jest nieprzebraną kopalnią wiedzy praktycznej :u :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Cześć Maćku, Cieszymy się bardzo, że do Nas dołączyłeś - zwariowana rodzinka cały czas się powiększa :ymhug: Obiekt do pieszczot wdzięczny, pięknie wygląda, zarówno sam model auta jak i lakier w słońcu :u Udzielaj się jak najczęściej, bardzo lubimy sobie pogawędzić :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Cześć Maćku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Powitać imiennika i kolegę z forum KA! Świetne Audi - pozazdrościć takiego "pacjenta" do detailingu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Powitać nowego kolegę. JJ chyba nie wchodził w link który podałeś bo "pacjentki" z ostatniego zdjęcia nie skomentował :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 JJ chyba nie wchodził w link który podałeś bo "pacjentki" z ostatniego zdjęcia nie skomentował :lol:Wchodził, wchodził, nawet link poprawił ;) Nie wiem czy zainteresowana pacjentka chce aby mówić to na głos.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Szczerze mówiąc to ja różnicy na zdjęciach nie widzę. No może prócz tej przykręconej chamsko do tunelu środkowego szczekaczki. :D ;) Cześć,cześć to jest nas już trzech :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witka :) Teraz zdecydowanie lepiej a3 wygląda :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Czesc Macku, emeryt wita :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witaj Maćku :) Ładna A3 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Hej Maciek Świetna A3 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Czesc Macku! Strasznie podoba mi sie to OOOO. Tez chce takie, a co... Mikołaju! słyszałeś...? BTW, pozdrawiam "pacjentkę" i "pacjenta" z ostatniego zdjęcia :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Norwegia wita! :) Ladna A3 tylko gleby jej troche brakuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dopiero zobaczyłem że M4ciek zawitał. Witaj :ymhug: Pacjentem to byłem tam dosłownie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Eeeej no zaraz! Nowicki wlazł mi w temat i nie widziałam całej jakże ciekawej dyskusji oraz powitania :) Pacjentka nie chce komentarzy, bo chyba zaraz się uda na bloga i ostatnie zdjęcie zdejmie ze stronki :P ciekawe kto robił tę fotkę hmmm Maciuś? :P no i witam na 3 "wspólnym" forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 too late :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 JJ Kochanie mogę Cię tutaj na chwileczkę prosić? Władza mi potrzebna, bo z Panem W. porządek trzeba zrobić :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 JJ Kochanie mogę Cię tutaj na chwileczkę prosić?Paweł to Ty czy Wiola? :lol: :lol: Już robię porządek, Wojtek umieścił zdjęcie nieprawidłowo.. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wiedziałam, że na Was to zawsze można liczyć :P Dobrze, że Monia jest adminem :P :D I to jeszcze tak sobie pogrywać ze znienawidzonym przeze mnie zdjęciem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Chcialem byc delikatny, ale na Dzeja mozna liczyć :)] :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wpierw dziękuję za komentarze i przyjęcie :) wracam z urlopu, więc mam nadzieję podreperować swoją obecność tutaj na forum :lol: No może prócz tej przykręconej chamsko do tunelu środkowego szczekaczki.ta szczekaczka chroni mój portfel ;) i nie jest przykręcona Ladna A3 tylko gleby jej troche brakuje :mrgreen:to już jest kilka fabrycznych cm w dół (ambition) i raczej niżej nie będzie, bo mógłbym mieć problemy z podjazdem pod dom... w dodatku auto to mój codzienny dupowóz ciekawe kto robił tę fotkę hmmm Maciuś? :Pto nie ja :P to Rafał bo on miał wtedy rybie oko :P choć ja mam też inne fotki, jak np. śpisz tam w aucie ;) i inne też, nie z lotniska :-$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 śpisz tam w aucie ;) i inne też, nie z lotniska :-$No to czekamy Maciek, czekamy.. :!! 8-} :ymsmug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 śpisz tam w aucie ;) i inne też, nie z lotniska :-$No to czekamy Maciek, czekamy.. :!! 8-} :ymsmug: A ja oczywiście absolutnie, pod żadnym pozorem nie wyrażam zgody na publikację :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 i nie jest przykręconaUlżyło mi....nie mas nic gorszego niż powiercona deska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi