Jump to content

Pabianice się kłaniają ;)

M4ciek

Recommended Posts

Hej Wam, Maciek jestem. Niektórzy mogą mnie kojarzyć już z forum KA, ale najwyższy czas i tutaj się przywitać ;-)

Od wiosny kończącego się roku cierpię na chorobę z powodu której wszyscy tutaj się chyba zarejestrowaliśmy :ymblushing:

tak tak, też mam ten problem #-o a chorobę pogłębia moje oczko w głowie czyli Audi A3, rocznik 2004, doinwestowane i już mocno przeze mnie zmodyfikowane. Niestety w dość niewdzięcznym kolorze delphin-grau.

Co więcej, w początkowym stadium choroby kiedy można było mnie jeszcze uratować i zachować wśród normalnych, zdarzyło się jeszcze coś takiego jak "Auto na błysk" http://jak.pielegnowacauto.pl/newsy/kolejny-raz-www-pielegnowacauto-pl-i-a3-club-net-razem/ co tym bardziej mnie pogrążyło bo jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Kosmetyków też już się trochę nazbierało przez te 3 kwartały, choć przez brak dostępu do bieżącej wody przy weekendowych zabawach z autem (uroki życia w bloku) wiem że nie wszystko dam radę zrobić w takim stopniu jakbym chciał :ymdaydream:

na koniec takie nieudolne 50/50, znajdźcie różnice ;)

PRZED / PO

Dołączona grafika / Dołączona grafika

auto na lato ma ostatecznie te grafitowe oryginalne felgi (ostatnie foto), ponieważ srebrne repliki choć ładniejsze okazały się być mocno wątpliwej jakości i miałem je ok. miesiąca czasu... odesłane skąd przyszły :P

BTW, lusterka zostały oklejone w znanym tutaj na forum SNB Łódź ;)

ufff... ale długie nie? mam nadzieję że nie zanudziłem :lol:

Cześć Maćku,

Cieszymy się bardzo, że do Nas dołączyłeś - zwariowana rodzinka cały czas się powiększa :ymhug:

Obiekt do pieszczot wdzięczny, pięknie wygląda, zarówno sam model auta jak i lakier w słońcu :u

Udzielaj się jak najczęściej, bardzo lubimy sobie pogawędzić :u

JJ chyba nie wchodził w link który podałeś bo "pacjentki" z ostatniego zdjęcia nie skomentował :lol:

Wchodził, wchodził, nawet link poprawił ;)

Nie wiem czy zainteresowana pacjentka chce aby mówić to na głos.. :D

Eeeej no zaraz! Nowicki wlazł mi w temat i nie widziałam całej jakże ciekawej dyskusji oraz powitania :)

Pacjentka nie chce komentarzy, bo chyba zaraz się uda na bloga i ostatnie zdjęcie zdejmie ze stronki :P ciekawe kto robił tę fotkę hmmm Maciuś? :P

no i witam na 3 "wspólnym" forum :D

Wpierw dziękuję za komentarze i przyjęcie :) wracam z urlopu, więc mam nadzieję podreperować swoją obecność tutaj na forum :lol:

No może prócz tej przykręconej chamsko do tunelu środkowego szczekaczki.

ta szczekaczka chroni mój portfel ;) i nie jest przykręcona

Ladna A3 tylko gleby jej troche brakuje :mrgreen:

to już jest kilka fabrycznych cm w dół (ambition) i raczej niżej nie będzie, bo mógłbym mieć problemy z podjazdem pod dom... w dodatku auto to mój codzienny dupowóz

ciekawe kto robił tę fotkę hmmm Maciuś? :P

to nie ja :P to Rafał bo on miał wtedy rybie oko :P choć ja mam też inne fotki, jak np. śpisz tam w aucie ;) i inne też, nie z lotniska :-$