marctwain Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Piotrek, jak dasz 5ml to 50 myć. Tyle trzeba dać supernaturala, chociaż od producenta wychodzi, że 3ml. Na spokojnie to na 40 myć z ekstra pianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja oceniam SN na 9/10 podobnie jak DG. Najlepszy jaki miałem (poślizg i mycie) to stjarnagloss tangerine. Zymol autowash 8/10. Ogólnie-piana, zapach,poślizg, mycie. Ale mamy tutaj Kabula-szamponiarza. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wole BTbM niż SN. Nie mówię o zapachu, bo w tym BTbM jest cool, ale SN nie ma takiegio poślizgu, piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 U mnie Panowie dzieje się dziwna rzecz, mianowicie jak dam dawkę z opakowania to woda wygląda dalej jak woda, by zobaczyć jaką kolwiek pianę muszę dość mocno przesadzić z ilością szamponu. Cz problem tkwi w wodzie, a może gdzie indziej. Dodam że inne szampony pienią się naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Dziwne. Jak przy 10-15ml się nie pieni, to dziwne. A na opakowaniu jaka jest dawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Wrócę do domu to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 3 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Jacku mowa o born to be mild ? Idealnie aby woda miała powyżej 20 stopni wlewasz85% wody nalewasz szamponu a pozostałe 15% podajesz pod ciśnieniem piana robi się piękna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Jasne że mowa BTBM, nawet go u Ciebie NOX kupiłem. Szampon zawsze staram się dodawać do ciepłej wody, a raczej ciepłą wodę do szamponu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Słuchajcie, czy zbyt ciepła woda < gorąca > osłabia szampon ? Ile stopni maksymalnie powinna mieć woda ? Sory, że trochę nie na temat ale jakoś tak mnie naszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 E tam, lepiej z ciepłą, i skuteczniej. Zawsze. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 4 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dokładnie wraz z wzrostem temperatury rośnie skuteczność szamponu , ale wrzątkiem myć nie polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 dzięki za info :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dzisiaj używałem wyżej wymieniony szampon i nie wiem co i jak ale w wiadrze zaczął się ladnie pienić, ale już na aucie piany praktycznie nie było, zapach też gdzieś znignął po drodze - ogólnie wrażenia pozytywne, ale nie jest to mój faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Czasem jest tak, że sie pieni w wiadrze a potem D. Np zymol, zero piany praktycznie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Myślałem żeby go nakładać pianownicą, a później tylko płukać rekawice w wiadrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Szkoda. Przy słońcu to ci zaschnie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi