vhs Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Potrzebuje zakupić pad do PB Black Hole'a i do Sonus Paintwork Cleanser. Zastanawiałem się jaki będzie lepszy gładki czy karbowany i czy pady URBAN czarne nadadzą się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Potrzebuje zakupić pad do PB Black Hole'a i do Sonus Paintwork Cleanser. Zastanawiałem się jaki będzie lepszy gładki czy karbowany i czy pady URBAN czarne nadadzą się ? Do jakiej polerki ? Jeżeli do DA: -BH - może być pomarańczowy/wykończeniowy -SPC - może być pomarańczowy/wykończeniowy oba płaskie Do rotacji: -BH - czarny lub inny wykończeniowy -SP- czarny lub inny wykończeniowy oba karbowane Urbany oczywiście że się nadadzą jeżeli ich odpowiednio użyjesz - w sensie kombinacja produkt/pad/maszyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja stosuję do BH czarne miękkie wafle różnych firm i jest OK. Maszyna - DA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Urbany oczywiście że się nadadzą jeżeli ich odpowiednio użyjesz - w sensie kombinacja produkt/pad/maszyna ;) Maszyna to rotacja silverline a BP to flexipads 135mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 do black hola używałem czarnego z BOLLa oraz z 3M i Monster Shine'a- najlepiej mi się pracuje z 3M i Bollem- boll jest stosunkowo gruby mięciutko się z nim pracuje- z monsterem męczę się żeby oderwać od BP- efekty podobne najlepiej mi się z bollem pracuję w wykończeniówce :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 A jakie macie opinie o padach URBAN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 A to czytałeś? http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=18&t=1410 Ja wszystkie pady mam Monster Shine i narazie nie narzekam. Są pewnie lepsze ale póki mi się nie rozjechaly obecne to nie myślę o tym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wojtek, swojego czasu Urban miał problemy z rzepem który się odklejał po praniu. Seba (SNB SWEDEN) miał niby nowszą partię ale rzepy się dalej odklejały. ABW są dobre. Rzepy, akurat mi się poodklejały po praniu w pralce ale patrząc na stosunek cena/jakość warto je wziąć. Flexipads/Menzerna/Lake Country - bardzo dobre pady. Brać w ciemno. Ja wszystkie pady mam Monster Shine i narazie nie narzekam. Są pewnie lepsze ale póki mi się nie rozjechaly obecne to nie myślę o tym ;)Również je mam i też mogę polecić. Padów nigdy za mało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Chce kupić URBANA - pada czarnego karbowanego na próbę i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wojtek, swojego czasu Urban miał problemy z rzepem który się odklejał po praniu. Seba (SNB SWEDEN) miał niby nowszą partię ale rzepy się dalej odklejały. hmm nam się nie rozklejają mimo prania w pralce ;) Jeżeli pady Urbana (zakupione w MX NOWICKI) się rozkleją to je wymieniamy na nasz koszt ;) Wiolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 P.S. oczywiście jeżeli się rozkleją mimo odpowiedniego użytkowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wojtek, swojego czasu Urban miał problemy z rzepem który się odklejał po praniu. Seba (SNB SWEDEN) miał niby nowszą partię ale rzepy się dalej odklejały. hmm nam się nie rozklejają mimo prania w pralce ;) Jeżeli pady Urbana (zakupione w MX NOWICKI) się rozkleją to je wymieniamy na nasz koszt ;) Wiolka P.S. oczywiście jeżeli się rozkleją mimo odpowiedniego użytkowania :) Sam je przetestuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Super! Czekamy na opinię :) Wiolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Czy może mi ktoś napisać czym różnią się pady falowane a płaskie. Co falowane dają, do czego je stosować a do czego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Gdzieś kiedyś wyczytałem że karbowana zmniejsza rozbryzgiwanie pasty a co za tym idzie redukuje wzrost temperatury. I kiedyś coś 3M chyba "marudziło" że płaskie pady do płaski powierzchni?!? :? Tyle z lektury której kiedyś zasięgnąłem...niech się mądre głowy jakieś wypowiedzą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi