SNB SWEDEN Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Teoretycznie banalny projekt, auto mialo lakierowane prawe przednie drzwi i stalo troche pod chmurka pelno syfu z drzewa:( mycie glinkowanie i deliktana korekta lakieru na S40 doskonale sobie poradzila na konie c wosk Zymöla Titanium(kilka zdjec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Bardzo wdzięczny kolor do wosków i sealantów,daje mozliwości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kolor naprawdę niesamowity, szczególnie na zdjęciach na zewnątrz. :shock: Sebba, czego byś nie zrobił, zawsze szczęka mi opadnie :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kolor naprawdę niesamowity, szczególnie na zdjęciach na zewnątrz. :shock: Sebba, czego byś nie zrobił, zawsze szczęka mi opadnie :o Dzieki wielkie za tak mile slowa JJ ale ten projekt nie wymagal jakis wiekszych wypocin na liczniku jedynie 10,000km kilka drobnych rysek kolo klamek i duzooooo zywicy z drzew :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 7 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Kolor naprawdę niesamowity, szczególnie na zdjęciach na zewnątrz. :shock: Sebba, czego byś nie zrobił, zawsze szczęka mi opadnie :o Dzieki wielkie za tak mile slowa JJ ale ten projekt nie wymagal jakis wiekszych wypocin na liczniku jedynie 10,000km kilka drobnych rysek kolo klamek i duzooooo zywicy z drzew :D a Seba jak zwykle skromny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi