SNB SWEDEN Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Teoretycznie banalny projekt, auto mialo lakierowane prawe przednie drzwi i stalo troche pod chmurka pelno syfu z drzewa:( mycie glinkowanie i deliktana korekta lakieru na S40 doskonale sobie poradzila na konie c wosk Zymöla Titanium(kilka zdjec) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Bardzo wdzięczny kolor do wosków i sealantów,daje mozliwości ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Kolor naprawdę niesamowity, szczególnie na zdjęciach na zewnątrz. :shock: Sebba, czego byś nie zrobił, zawsze szczęka mi opadnie :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted June 5, 2010 Author Report Share Posted June 5, 2010 Kolor naprawdę niesamowity, szczególnie na zdjęciach na zewnątrz. :shock: Sebba, czego byś nie zrobił, zawsze szczęka mi opadnie :o Dzieki wielkie za tak mile slowa JJ ale ten projekt nie wymagal jakis wiekszych wypocin na liczniku jedynie 10,000km kilka drobnych rysek kolo klamek i duzooooo zywicy z drzew :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator mikemeehow Posted June 7, 2010 Administrator Report Share Posted June 7, 2010 Kolor naprawdę niesamowity, szczególnie na zdjęciach na zewnątrz. :shock: Sebba, czego byś nie zrobił, zawsze szczęka mi opadnie :o Dzieki wielkie za tak mile slowa JJ ale ten projekt nie wymagal jakis wiekszych wypocin na liczniku jedynie 10,000km kilka drobnych rysek kolo klamek i duzooooo zywicy z drzew :D a Seba jak zwykle skromny :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts