minetoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Co by za bardzo nie kalkować streszczam :) Ewentualne chemiki na bieżąco nad zdjęciami :) Czas 2 dni. Nawet się spociłem :lol: Miłego oglądania :) Poznajmy się jestem zadbane Volvo ;) To chyba od tamtego roku leży Pędzelki i Meg's APC z Glorii Silnik nie pasował mi do wizji więc... Profesjonalny podkoszulek techniczny :) Chętni a asfalt? Ponownie lans i następnie prewash z kilera, APC i Glorii R222 w akcji Po którymś tam pre washu i myciu można było wziąść plastelinkę ;) Lakier nie był mocno styrany ale się po prostu nie błyszczał i wygladał jak dziad :D Zestaw 3m oraz cutting Urbana i jazda :-] Pieszczot ciąg dalszy tu Nielsen na pędzelku 2 razy po kilku godzinnej przerwie :-] Pianino zajechane na śmierć papieru brak więc efekt słaby Amatorka Detailer's Pride Wheel Glaze Ile się dało bez papieru czyli amatorki ciąg dalszy Wszytko musi kropelkować Teraz cokolwiek lepiej ? Za spektakularne efekty świetlne :) odpowiada Colli #915 na Lusso [/url] Pokarz kotku co masz w środku Let's the show begin :f Kawy?? :)) Fotel kierowcy do lakierowania ale z reszty za pomocą szczotek Gliptone, APC, PSB pędzli, VooDoo , Daerg, Ultimate Protectant i Ajax =)) do szyb udało się wyciągnąć tyle. Nie wiele, szału nie ma wiem :f Dywany z dedykacją dla nie spełnionych fryzjerów i fryzjerek :-] To by było na tyle. :D Bonus :D CTXi7ON6I10 Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 W 2 dni środek i lakier, podziwiam i zazdroszczę ^:)^ Bardzo fajnie wyszło, pożegnaliśmy zadbane Volvo a powitaliśmy bardzo dopieszczone Volvo ;) Zawsze miałem słabość do zaczesywania dywanów więc masz u mnie ogromnego plusa :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Sie kufa postarał :lol: Ładnie Panie ładnie, takie efekty to my lubić :u a właścicielowi lepe, że ma tak więcej auta nie zapuszczać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wojtek auto niestety do sprzedania ale daje mi drugie i połknął bakcyla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 robota jak najbardziej :u widzę że użytkownik jest z podobnej "grupy" jak i mój prezes, jego V70 w bardzo podobnym stanie x_x , lampy widzę że w XC też są robione tą samą technologią co w V. Jak na takie skromne miejskie autko ;) to 2 dni :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nice Job :u Czesto po menzerne siegam,ale z wysoka wilgotnoscia i niskimi temperaturami troche problemow mi daje.Tez cos takiego zauwarzyles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Pracuję na 3m :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ups....Milem na innym watku napisac...teraz to pewnie bann jak nic bedzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Sprzątnąć szwagier? 8-) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dobra to Ty mi powiedz co z surf city garage masz oprocz tego voodoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Szampon jeszcze ale szału nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jak Ja nie lubie Volvo :evil: ale arbajten god :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Super robota minetoo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fajna robota, dobrze wyszło :u i dywany zaczesane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi