minetoo Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Witam wszystkich. Co by za bardzo nie kalkować streszczam :) Ewentualne chemiki na bieżąco nad zdjęciami :) Czas 2 dni. Nawet się spociłem :lol: Miłego oglądania :) Poznajmy się jestem zadbane Volvo ;) To chyba od tamtego roku leży Pędzelki i Meg's APC z Glorii Silnik nie pasował mi do wizji więc... Profesjonalny podkoszulek techniczny :) Chętni a asfalt? Ponownie lans i następnie prewash z kilera, APC i Glorii R222 w akcji Po którymś tam pre washu i myciu można było wziąść plastelinkę ;) Lakier nie był mocno styrany ale się po prostu nie błyszczał i wygladał jak dziad :D Zestaw 3m oraz cutting Urbana i jazda :-] Pieszczot ciąg dalszy tu Nielsen na pędzelku 2 razy po kilku godzinnej przerwie :-] Pianino zajechane na śmierć papieru brak więc efekt słaby Amatorka Detailer's Pride Wheel Glaze Ile się dało bez papieru czyli amatorki ciąg dalszy Wszytko musi kropelkować Teraz cokolwiek lepiej ? Za spektakularne efekty świetlne :) odpowiada Colli #915 na Lusso [/url] Pokarz kotku co masz w środku Let's the show begin :f Kawy?? :)) Fotel kierowcy do lakierowania ale z reszty za pomocą szczotek Gliptone, APC, PSB pędzli, VooDoo , Daerg, Ultimate Protectant i Ajax =)) do szyb udało się wyciągnąć tyle. Nie wiele, szału nie ma wiem :f Dywany z dedykacją dla nie spełnionych fryzjerów i fryzjerek :-] To by było na tyle. :D Bonus :D CTXi7ON6I10 Pozdrawiam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 W 2 dni środek i lakier, podziwiam i zazdroszczę ^:)^ Bardzo fajnie wyszło, pożegnaliśmy zadbane Volvo a powitaliśmy bardzo dopieszczone Volvo ;) Zawsze miałem słabość do zaczesywania dywanów więc masz u mnie ogromnego plusa :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Sie kufa postarał :lol: Ładnie Panie ładnie, takie efekty to my lubić :u a właścicielowi lepe, że ma tak więcej auta nie zapuszczać :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 23, 2012 Author Report Share Posted January 23, 2012 Wojtek auto niestety do sprzedania ale daje mi drugie i połknął bakcyla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 robota jak najbardziej :u widzę że użytkownik jest z podobnej "grupy" jak i mój prezes, jego V70 w bardzo podobnym stanie x_x , lampy widzę że w XC też są robione tą samą technologią co w V. Jak na takie skromne miejskie autko ;) to 2 dni :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Nice Job :u Czesto po menzerne siegam,ale z wysoka wilgotnoscia i niskimi temperaturami troche problemow mi daje.Tez cos takiego zauwarzyles?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 23, 2012 Author Report Share Posted January 23, 2012 Pracuję na 3m :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Ups....Milem na innym watku napisac...teraz to pewnie bann jak nic bedzie :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 23, 2012 Author Report Share Posted January 23, 2012 :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Sprzątnąć szwagier? 8-) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Dobra to Ty mi powiedz co z surf city garage masz oprocz tego voodoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 23, 2012 Author Report Share Posted January 23, 2012 Szampon jeszcze ale szału nie robił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Jak Ja nie lubie Volvo :evil: ale arbajten god :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golono Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Super robota minetoo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Fajna robota, dobrze wyszło :u i dywany zaczesane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts