shifty Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witajcie. Jako jedni z pierwszych otrzymaliśmy jakiś czas temu najnowsze dziecko Car Pro - Cquartz Finest. Nareszcie znalazłem chwilę aby poruszyć ten temat na forum - wiem że wiele osób już dawno mnie o to prosiło. Produkt wygląda profesjonalnie. W opakowaniu znajduje się: Cquartz Finest 50ml, Aplikator Szmatki Mikrofibra, Maska 3M Certyfikat z nr seryjnym Gwarancja By shiftys80s at 2012-01-29 Finest jest kierowany do profesjonalnych detailerów. Nie jest to produkt do odsprzedaży i nie będzie można go kupić w sklepach. Standardowa wersja cquartz będzie sprzedawana tak samo jak dotychczas. Każdy może go nabyć i mogą go sprzedawać sklepy. Nowa ulepszona formuła, znacząco wpłynęła na poprawę jakości produktu. Jest o 25% twardszy, o 30% grubszy i gęstszy oraz trwalszy. Postaram się niebawem umieścić zdjęcia z moich wrażeń z pracy tym produktem. By shiftys80s at 2012-01-29 By shiftys80s at 2012-01-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geo Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zakładając, że mam firmę detailingową i chcę mieć ten produkt, a raczej usługę w ofercie typu zabezpieczanie lakieru. Jakie warunki muszę spełnić aby mieć dostęp do produktu? Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 I bardzo wazne pytanie Slawenty jaka jest cena tego produktu, toc wiesz ze jestem kolekcjonerem CQ-ow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 I bardzo wazne pytanie Slawenty jaka jest cena tego produktu, toc wiesz ze jestem kolekcjonerem CQ-ow :lol: Na maila dostaniesz informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Na maila dostaniesz informacje. Doszły cenniki, pięknie dziękujemy. Czekam na relację z pierwszych prac :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 hmmmmm można dowiedzieć się coś więcej o stronie cquartz.pl ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geo Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 I to jest prze-kosmiczne w Naszym kraju, firma reklamująca 6-cio letnie zabezpieczenie lakieru, bierze sobie jako jeden z dystrybutorów markę z zabezpieczeniem lakieru na maksymalnie 2 lata. Jak się uda przy wspólnej pracy profesorów chemii i detailerow to wyjdzie około 8 lat ochrony lakieru. Mam nadzieję i trzymam kciuki... aby się udało!!! :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 I to jest prze-kosmiczne w Naszym kraju, firma reklamująca 6-cio letnie zabezpieczenie lakieru, bierze sobie jako jeden z dystrybutorów markę z zabezpieczeniem lakieru na maksymalnie 2 lata. Jak się uda przy wspólnej pracy profesorów chemii i detailerow to wyjdzie około 8 lat ochrony lakieru. Mam nadzieję i trzymam kciuki... aby się udało!!! :o) To są 2 zupełnie inne produkty, o zupełnie innej charakterystyce. Robimy również hybrydy, lecz nie wpływa to trwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi