Jump to content

Car Pro - Cquartz FINEST

shifty

Recommended Posts

Witajcie.

Jako jedni z pierwszych otrzymaliśmy jakiś czas temu najnowsze dziecko Car Pro - Cquartz Finest.

Nareszcie znalazłem chwilę aby poruszyć ten temat na forum - wiem że wiele osób już dawno mnie o to prosiło.

Produkt wygląda profesjonalnie. W opakowaniu znajduje się:

Cquartz Finest 50ml,

Aplikator

Szmatki

Mikrofibra,

Maska 3M

Certyfikat z nr seryjnym

Gwarancja

Dołączona grafika

By shiftys80s at 2012-01-29

Finest jest kierowany do profesjonalnych detailerów. Nie jest to produkt do odsprzedaży i nie będzie można go kupić w sklepach.

Standardowa wersja cquartz będzie sprzedawana tak samo jak dotychczas. Każdy może go nabyć i mogą go sprzedawać sklepy.

Nowa ulepszona formuła, znacząco wpłynęła na poprawę jakości produktu.

Jest o 25% twardszy, o 30% grubszy i gęstszy oraz trwalszy.

Postaram się niebawem umieścić zdjęcia z moich wrażeń z pracy tym produktem.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

• 3 weeks later...

I to jest prze-kosmiczne w Naszym kraju, firma reklamująca 6-cio letnie zabezpieczenie lakieru, bierze sobie jako jeden z dystrybutorów markę z zabezpieczeniem lakieru na maksymalnie 2 lata.

Jak się uda przy wspólnej pracy profesorów chemii i detailerow to wyjdzie około 8 lat ochrony lakieru.

Mam nadzieję i trzymam kciuki... aby się udało!!! :o)

• 3 weeks later...

I to jest prze-kosmiczne w Naszym kraju, firma reklamująca 6-cio letnie zabezpieczenie lakieru, bierze sobie jako jeden z dystrybutorów markę z zabezpieczeniem lakieru na maksymalnie 2 lata.

Jak się uda przy wspólnej pracy profesorów chemii i detailerow to wyjdzie około 8 lat ochrony lakieru.

Mam nadzieję i trzymam kciuki... aby się udało!!! :o)

To są 2 zupełnie inne produkty, o zupełnie innej charakterystyce. Robimy również hybrydy, lecz nie wpływa to trwałość.