ariello01 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam wszystkich detailingowców. Większość z Was juz mnie zna a w szczególności Wasze Żony gdyż mam na imie Ariel i czesto można mnie spotkać w łazience piorąc MF :lol: ( jakby co to mówie o proszku :u ) Tak na poważnie to detailingiem intersuje sie już sporo a w chwili obecnej rozkręcam po mału takie mini studio ( jeśli można to tak nazwać). Sporo rzeczy juz jest ale jeszcze Duuużo brakuje. pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Czesc Ariel , Ja jestem Vizir :lol: Milego pobytu na forum napisz Nam skad jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Cześć Ariel (świetne imię), miło powitać w zwariowanej rodzince :ymhug: Skąd do Nas klikasz? Pochwal się swoim arsenałem, może masz już na swoim koncie udokumentowane prace - z chęcią zobaczymy je w odpowiednim dziale :) :u Czytaj, pytaj, pisz, korzystaj :) :ympeace: Większość z Was juz mnie zna a w szczególności Wasze Żony gdyż mam na imie Ariel i czesto można mnie spotkać w łazience piorąc MF :lol: ( jakby co to mówie o proszku :u )Czytam początek, myślę - kochaś jakiś.. :lol: genialny tekst :u Z dowcipem na dzień dobry, czuje, że się polubimy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Czytam początek, myślę - kochaś jakiś.. :lol: Zagrożona Twoja pozycja była przez chwilę, co nie Alvaro? =)) Cześć Ariel, miłego pobytu na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 No trochę się przestraszyłem :lol: Ale z drugiej strony - kolega po fachu :lol: Tak czy siak, wejście mocne. Wyobraź sobie jak idziesz na grilla do znajomej Twojej żony i mówisz do jej męża: "Cześć, jestem Marcin, Ty mnie nie znasz ale Twoja żona już od dawna.." :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Oo proszę bardzo kto się pojawił, Witka :) JJ podpowiem Ariel z mojej mieściny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Siemaneczko! Milo Cie widziec :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No tak miłego przywitania to nawet sie nie spodziewałem :D Tak jak kolega wyżej napisał klikam z pięknej wioski co nazywa się Turek :lol: Zdjęcia arsenału będą wklejone ale nie szybciej jak w marcu gdyż teraz w mojej dziupli panuje siarczany mróz i wszystko mam pochowane w domu, w piwnicy i wszędzie tam gdzie nie sięga pole widzenia mojej drugiej połówki :p Jakaś relacja też się znajdzie chociaż powiem szczerze że jak zacznę coś tam polerować to jakoś zapominam o cykaniu fotek, tymbardziej że moja głowa nie ogarnia robienia ładnych zdjęć :-o A i o swoje żony sie nie marwtcie, chyba że posiadają duży ARSENAŁ to wtedy może może....jakiś wosk bym wysępił :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciastek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam :) Mimo że sam jestem tu dosyć nowy. Masz szczęście, że moja żona Cię nie zna :D ale ona po prostu jeszcze się nie urodziła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ale ona po prostu jeszcze się nie urodziła :) O żesz Ty...Polański? :shock: =)) Sorki za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi