ariello01 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Witam wszystkich detailingowców. Większość z Was juz mnie zna a w szczególności Wasze Żony gdyż mam na imie Ariel i czesto można mnie spotkać w łazience piorąc MF :lol: ( jakby co to mówie o proszku :u ) Tak na poważnie to detailingiem intersuje sie już sporo a w chwili obecnej rozkręcam po mału takie mini studio ( jeśli można to tak nazwać). Sporo rzeczy juz jest ale jeszcze Duuużo brakuje. pozdrawiam Wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Czesc Ariel , Ja jestem Vizir :lol: Milego pobytu na forum napisz Nam skad jestes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Cześć Ariel (świetne imię), miło powitać w zwariowanej rodzince :ymhug: Skąd do Nas klikasz? Pochwal się swoim arsenałem, może masz już na swoim koncie udokumentowane prace - z chęcią zobaczymy je w odpowiednim dziale :) :u Czytaj, pytaj, pisz, korzystaj :) :ympeace: Większość z Was juz mnie zna a w szczególności Wasze Żony gdyż mam na imie Ariel i czesto można mnie spotkać w łazience piorąc MF :lol: ( jakby co to mówie o proszku :u )Czytam początek, myślę - kochaś jakiś.. :lol: genialny tekst :u Z dowcipem na dzień dobry, czuje, że się polubimy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Czytam początek, myślę - kochaś jakiś.. :lol: Zagrożona Twoja pozycja była przez chwilę, co nie Alvaro? =)) Cześć Ariel, miłego pobytu na forum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 No trochę się przestraszyłem :lol: Ale z drugiej strony - kolega po fachu :lol: Tak czy siak, wejście mocne. Wyobraź sobie jak idziesz na grilla do znajomej Twojej żony i mówisz do jej męża: "Cześć, jestem Marcin, Ty mnie nie znasz ale Twoja żona już od dawna.." :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Oo proszę bardzo kto się pojawił, Witka :) JJ podpowiem Ariel z mojej mieściny :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Siemaneczko! Milo Cie widziec :-h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariello01 Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 No tak miłego przywitania to nawet sie nie spodziewałem :D Tak jak kolega wyżej napisał klikam z pięknej wioski co nazywa się Turek :lol: Zdjęcia arsenału będą wklejone ale nie szybciej jak w marcu gdyż teraz w mojej dziupli panuje siarczany mróz i wszystko mam pochowane w domu, w piwnicy i wszędzie tam gdzie nie sięga pole widzenia mojej drugiej połówki :p Jakaś relacja też się znajdzie chociaż powiem szczerze że jak zacznę coś tam polerować to jakoś zapominam o cykaniu fotek, tymbardziej że moja głowa nie ogarnia robienia ładnych zdjęć :-o A i o swoje żony sie nie marwtcie, chyba że posiadają duży ARSENAŁ to wtedy może może....jakiś wosk bym wysępił :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciastek Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Witam :) Mimo że sam jestem tu dosyć nowy. Masz szczęście, że moja żona Cię nie zna :D ale ona po prostu jeszcze się nie urodziła :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 ale ona po prostu jeszcze się nie urodziła :) O żesz Ty...Polański? :shock: =)) Sorki za OT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts