Jump to content

Witam wszystkich

ariello01

Recommended Posts

Witam wszystkich detailingowców. Większość z Was juz mnie zna a w szczególności Wasze Żony gdyż mam na imie Ariel i czesto można mnie spotkać w łazience piorąc MF :lol: ( jakby co to mówie o proszku :u )

Tak na poważnie to detailingiem intersuje sie już sporo a w chwili obecnej rozkręcam po mału takie mini studio ( jeśli można to tak nazwać). Sporo rzeczy juz jest ale jeszcze Duuużo brakuje.

pozdrawiam Wszystkich

Cześć Ariel (świetne imię), miło powitać w zwariowanej rodzince :ymhug:

Skąd do Nas klikasz? Pochwal się swoim arsenałem, może masz już na swoim koncie udokumentowane prace - z chęcią zobaczymy je w odpowiednim dziale :) :u

Czytaj, pytaj, pisz, korzystaj :) :ympeace:

Większość z Was juz mnie zna a w szczególności Wasze Żony gdyż mam na imie Ariel i czesto można mnie spotkać w łazience piorąc MF :lol: ( jakby co to mówie o proszku :u )

Czytam początek, myślę - kochaś jakiś.. :lol: genialny tekst :u

Z dowcipem na dzień dobry, czuje, że się polubimy :u

No trochę się przestraszyłem :lol: Ale z drugiej strony - kolega po fachu :lol:

Tak czy siak, wejście mocne. Wyobraź sobie jak idziesz na grilla do znajomej Twojej żony i mówisz do jej męża: "Cześć, jestem Marcin, Ty mnie nie znasz ale Twoja żona już od dawna.." :D

No tak miłego przywitania to nawet sie nie spodziewałem :D

Tak jak kolega wyżej napisał klikam z pięknej wioski co nazywa się Turek :lol:

Zdjęcia arsenału będą wklejone ale nie szybciej jak w marcu gdyż teraz w mojej dziupli panuje siarczany mróz i wszystko mam pochowane w domu, w piwnicy i wszędzie tam gdzie nie sięga pole widzenia mojej drugiej połówki :p

Jakaś relacja też się znajdzie chociaż powiem szczerze że jak zacznę coś tam polerować to jakoś zapominam o cykaniu fotek, tymbardziej że moja głowa nie ogarnia robienia ładnych zdjęć :-o

A i o swoje żony sie nie marwtcie, chyba że posiadają duży ARSENAŁ to wtedy może może....jakiś wosk bym wysępił :u