SNB SWEDEN Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 W tych czarnych to wolf's chemicals. Mam cala ich produkcje,,,nawet cos czego jeszcze w sklepach nie ma ;)Dobra to Ty to trzymaj na Nasz przyjazd, jak tam najszybciej dolecie z Wawy lub Lodzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 DlaWas to mam specjalne miejsce ;) Jak sie do Lodzi wybieralem to cos do Mediolany bylo. A z Wawy to nie wiem. A co teraz to osobiscie dostarczacie??' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 DlaWas to mam specjalne miejsce ;) Jak sie do Lodzi wybieralem to cos do Mediolany bylo. A z Wawy to nie wiem. A co teraz to osobiscie dostarczacie??' :D No tak wlasnie mnie w lbie oswiecilo co mozna by smignac do Ciebie :u daleko z tego Mediolanu do Ciebie mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Moim wozem to 1,5h....a czyms szybszym to....1.5h, bo pelno radarow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 I dzis dowiozlem pare gratow A to z Angli wyslali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Zapełniają się pułki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Przeprowadzki ciag dalszy.... wiadra szczoty i grid gauardy sa dwa ale jeden na dnie lezy mikorfibra cz. 1 Micro fibra cz. 2 mednessy same... no i zaczynam cos ukladac bo mi sie balagan zrobil....glinki, brakuje dodo supernatural gdzies sie zapodziala. BH do wyrzucenia, najgorsza jaka to tej pory w rekach mialem Obiecuje ze kiedys to ladnie poukladam i dokladnie spisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 BH do wyrzucenia, najgorsza jaka to tej pory w rekach mialemTy masz mediuma o ile się nie mylę, ja miałem softa i mam nadal - również bym jej ponownie nie kupił - a ile zachwytu wokół niej było :roll: Od tej pory nie kupuję takich rzeczy...i niebieskiego smartclaya też. a kolekcja pikna :u te białe i fioletowe glinki to jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Powiedzcie mi panowie, co jest nie tak z glinkami BH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Powiedzcie mi panowie, co jest nie tak z glinkami BH?No wlasnie ? My uzywamy w 90% BH i osobiscie nie mam zastrzezen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Kiedyś ktoś mi pisał że BH przy mocnym gnieceniu potrafi się "rozchodzić" czy coś takiego. Ja nie zaobserwowałem i jak narazie jestem zadowolony. Może jakaś partia kiepska :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Powiem wam, że i u mnie soft działa dobrze, nie rozpada się ani nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Powiedzcie mi panowie, co jest nie tak z glinkami BH? Wypowiem się odnośnie softa. Mi ani razu się nie ropzadła, nie rozwarstwiła, dobrze ściąga brud ale jak mam ją przegnieść to mnie strzela :-w Wiem, że miseczka z ciepłą wodą pomaga, ale nie chce mi się bawić w takie rzeczy. SmartClay - mimo, że też jest soft to jeszcze trudniej ją przegnieść od BH. Może i jestem wybredny, ale dwa lata temu kupiłem w SCS glinkę jakąś noname, która była również 'soft', zbierała jak BH a jej przegniatanie prawie nie wymagało siły, było user-friendly. Od tamtego czasu mam pewien niesmak co do glinek i szukam odpowiedniej. Także widzicie, to nie jest tak, że nie działa - mi po prostu nie do końca pasuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 SmartClay - mimo, że też jest soft to jeszcze trudniej ją przegnieść od BH. Może i jestem wybredny, ale dwa lata temu kupiłem w SCS glinkę jakąś noname, która była również 'soft', zbierała jak BH a jej przegniatanie prawie nie wymagało siły, było user-friendly. Od tamtego czasu mam pewien niesmak co do glinek i szukam odpowiedniej.Ja też mam lepszą bez nazwy od Temachem niż firmową Optimum od Wax Paradise. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 a kolekcja pikna :u te białe i fioletowe glinki to jakiej firmy?Te biale to sa roznych firm, a moze lepiej rozne firmy ze swoia nazwa sprzedaja. Ja mam od dystrybutora na Europe. Te pierwsze to chinskie, czy tajwanskie. W miare dobre,cena wacha sie od 10 do 15 euro. Zalezy kto sprzedaje. Te z tylu to Japonskie gatunkowo lepsze no i cena jest wyzsza od 18 do 22 euro. Osobiscie wole ta tansza. Bilt Hamber, sprobuje to po Polsku napisac ale nie wiem czy dam rade ;) Podczas pracy z nia to nie slizga sie po karoseri ale tak jakby "rozdziela" poslizg i praktycznie tylko glinka jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Te biale to sa roznych firm, a moze lepiej rozne firmy ze swoia nazwa sprzedaja.Dokładnie, producentów jest niewielu a firm sprzedających pod swoją nazwą bardzo dużo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dokładnie, producentów jest niewielu a firm sprzedających pod swoją nazwą bardzo dużo. ;) A najlepsze to jak ktos pisze ze ten czy tamten produkt jest lepszy....tylko nie wie ze z tej samej fabryki wychodza =)) no ale co sie dziwic reklama i opakownie robi swoje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Podczas pracy z nia to nie slizga sie po karoseri ale tak jakby "rozdziela" poslizg i praktycznie tylko glinka jedziesz. czyli po prostu chodzi o to że skacze tak jakby smarowania nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Bardziej niz skacze to rysuje....Ciezko mi to wytlumaczyc. Ogolnie to BH juz napewno nie kupje, a ta co mam to podaruje pierwszemu ktory zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 W tym poprę po swojej pierwszej glince no name ze sklepu scs defektów nie było, a po BH soft było widać takie holsy, ale jak i tak później cleaner czy coś innego ściernego jest grane to bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Takie tam male zakupy dzis dojechaly Tak ostatnio gonie ze nawet nie zauwazylem ze mi sie pasty koncza :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nowa zabawka I cos do testow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 AEG :u Podobo fajna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 AEG, Milwakee, Chicago...to sa te same tylko z inna nazwa sparzedawane. Bardzo polularne w UK. Nie do zdarcia, maly minus to start od 900 rpm. Ja Flexa na bok odlozylem, nie ma porownania, szegolnie na patach jak menzerna itp. ktore na wysokich obrotach pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Juz bylo w kaffe, ale tez tu wrzuce, bo to osobista kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi