JJ. Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To te super drogie kosmetyki na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Tak JJ drogie, ale podobno warto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Widzę, że podczas prac nad autami masz sporo czasu na pstrykanie, porób opisy z kilkoma fotkami, tego jeszcze na polskich forach nie było :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 JJ ja max 2 auta na tydzien, a najczescie to jedna sztuke, nie lubie sie spieszyc. To osobisty wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Więc mamy podobne podejście :u Tym bardziej liczę na testy i prezentacje na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 JJ kazdy kij ma dwa konce...pracuje wolno, ale z tego nie wyzyje. I oto sklep, do tego dodaj ze jestem konsulentem w dwoch firmach chemicznych i ot moj spokoj. Co do testow to mam jeszcze z tamtego roku...protectant vs. trim glitz...nie ma czsu wlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Nowe zabawki przyjechaly i jedna bedzie moja juz odlozylem, ostatnio sie z DA przeprosilem, mysle ze jednak sama rotacja nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi