Łukasz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie mam coś co siedziało 6 miesięcy i było celowo katowane.....zero wzruszenia. Uchylisz rąbka tajemnicy? :D Co do zapewnień marketingowych to....czy prawdziwe? Brzmi dość niewiarygodnie. Jak by G1 w realnych warunkach wytrzymał połowę tego co obiecał producent to byłbym pod wielkim wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak tam sytuacja?? Jestem ciekaw działania G1?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jestem ciekaw działania G1?? Póki co najszybciej odprowadza wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 minetoo zapodaj nazwe nutki z filmu :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 minetoo zapodaj nazwe nutki z filmu Yogi Feat. Ayah Marar - Follow You (Xilent Remix) pobrano z ulub_pl U mnie zawsze ciekawa nutka :D Offtopic :oops: Jeśli mam wybrać 3 najlepiej działające to jak do tej chwili: -Gtechniq -RainX -TGG/Glass Since Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 rainxa ostatnio w tesco widziałem- czyli brać mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 można ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Używałem Gtechniq-a G1 na przedniej szybie przez pół roku i nie zauważyłem, żeby cokolwiek się osłabił :D. Samochód jeździł często jako pupowóz w trudnych zimowych warunkach- G1 nic sobie z tego nie robił. G3 w domu i na bocznych szybach innego samochodu (na których nie ma wycieraczek) ładnie odpycha wodę przez ten sam okres. Moim zdaniem G1 jest tak wydajny, że za 60 zł (15 ml) jestem w stanie przykryć oszczędnie 3 warstwami 3 samochody (przednia szyba). Swoje Rainx-y już jakiś czas temu sprzedałem, bo pomimo niskiej ceny i wydajności, nie lubię bawić się z szybą za często- odpada częste przygotowanie, wcieranie. A przede wszystkim główna zaleta takiego trwałego produktu to to, że wiemy, iż "niewidzialna wycieraczka" nie zacznie nam "padać" wtedy, jak nie mamy czasu na zabawę z powtórną aplikacją- w przypadku wosku nie była by to jakaś tragedia, w przypadku szyby czołowej ma to duże znaczenie ;). No i nie boję się osłabienia "niewidzialnej" przez działanie zwykłych wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Piotrze, a co to za magiczny środek którego używałeś? Nie znalazłem nazwy. Mógłbyś zdradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Swoje Rainx-y już jakiś czas temu sprzedałem, bo pomimo niskiej ceny i wydajności, nie lubię bawić się z szybą za często- odpada częste przygotowanie, wcieranie. A przede wszystkim główna zaleta takiego trwałego produktu to to, że wiemy, iż "niewidzialna wycieraczka" nie zacznie nam "padać" wtedy, jak nie mamy czasu na zabawę z powtórną aplikacją- w przypadku wosku nie była by to jakaś tragedia, w przypadku szyby czołowej ma to duże znaczenie ;). To fakt. Zobaczymy co wyniknie z testu bo ktoś wspomniał, że Glass Science to również mocny zawodnik a jest jednak sporo tańszy od G1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Piotrze, a co to za magiczny środek którego używałeś? Z nazwą ciężko. Składa się z dwóch litrowych butelek koloru białego z napisem "1" i "2" Jeśli zdecyduję się na jego wprowadzenie to nazwę jakąś wymyślę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A skąd go masz? Daj trochę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A skąd go masz? Daj trochę ;) no no, podziel się .. .daj potestować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Za nieco ponad miesiąc będę mógł go wysłać do testów :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 U mnie na wszystkie szyby poszedł Naviwax dark - japoński wosk, który można stosować również do szyb. Aplikacja: auto umyte, szyby dodakowo wyczyszczone płynem Megsa 2, 2 warstwy wosku na wszystkie szyby. 1 warstwa, starcie po 3 minutach, następna warstwa i znowu starcie po 3 minutach. Następnym razem będzie inna aplikacja. Będę go stosował/testował przez cały sezon. Pierwsze wrażenia: podczas deszczu kropelkuje w miarę ładnie, woda podczas postoju ładnie spływa. Podczas jazdy po mieście i prędkości do 60 km/h szału praktycznie brak, tzn. są kropelki ale słabo splywa. Zobaczymy jak będzie w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mam nadzieję że uda mi się domknąć mój test....niestety mam problem z dostępem do testowego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Z nazwą ciężko. Składa się z dwóch litrowych butelek koloru białego z napisem "1" i "2" Jeśli zdecyduję się na jego wprowadzenie to nazwę jakąś wymyślę Napisz coś na ten temat;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Co byś chciał wiedzieć? Komplet to a) primer odtłuszczający szybę b) repelient Trwałość to realne 3 miesiące. Testowane z różnymi płynami do spryskiwaczy. Mam rozgrzebaną sprawę z resztą swojej chemii którą chcę Wam zaprezentować, jak z tym się uporam zajmę się repelientem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Minetoo w chemika sie bawisz :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ano :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To opwiadaj jak bedzie gotowe,,,ja tam zawsza nowosci lubie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 PIter jak tam tescik? Ja odkupiłem od Adama R&S GlassScience Rain Clear i coś mi świtało na pierwszym spocie, że dość ciekawy produkt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Produkt IMHO numer jeden. Ja robię wszystko by Polo wróciło do mnie na upa... Mam nadzieję że mi się w końcu uda je wywalczyć...swoją drogą to będzie ciekawe jak po tak długim czasie się powłoki mają albo nie mają. Liczę na to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 To będzie nietypowe podsumowanie testu. Nietypowe bo mimo prób odzyskania dokumentacji nie udało się :( Zamknięcie testu i ostateczne obserwacje przed ponownym wypolerowanie szyby miało miejsce tuż przed świętami Bożego Narodzenia. Wniosek jest krótki i taki jakiego się spodziewałem. Wszystkie repelenty zanikły całkowicie oprócz..... Gtechniq który tylko nieco osłabł ( a i to podejrzewam przez syf na szybie) Oczywiście działanie nie jest już tak efektowne jak na początku ale nawet laik pokazałby gdzie znajduje się powłoka. Przykro mi że straciłem zdjęcia i filmy, musicie wierzyć mi na słowo.... Na szczęście prowadziłem notatki :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi