SzaKal Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dacia Logan, auto firmowe więc wiadomo ..., sezon robali już dawno się skończył a tu na aucie ich nie brakowało ... Auto zostało gruntownie wyczyszczone : Lakier: VP Combo APC Multi Star AB Cherry Glaze Coli 476 Koła: Acordol Reiniger Nielsen Brilliance Wnętrze : APC Multi Star VP Heavy Duty PB Natural Look I parę innych rzeczy ... :D Przepraszam za słabą jakość filmu ... HjxkMmfcTAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Arek, chłopie, nie jesteś u Nas pierwszy dzień, naucz się wstawiać filmy z YT [-x Wstawianie filmów z YT - poradnik Dobre, porządne doczyszczenie. Szkoda, że bez korekty. Czym załatwiasz zawiasy w drzwiach? Chemia i akcesoria - jakie? Zawsze miałem z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Wiem, robię tak: klikam na ikonę youtube a następnie wklejam link ... ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Czym załatwiasz zawiasy w drzwiach? Chemia i akcesoria - jakie? Zawsze miałem z tym problem. Też jestem ciekaw czym je atakujesz, bo akurat ja zawsze padam przy zawiasach :| Do tego czym doczyścić biały nalot na gumowych łączeniach przy drzwiach? Tym samym, bo nic to nie rusza :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Zawiasy wyczyszczone APC 1:5, naftą świetlną (dobrze rozpuszcza smary) i magiczną gąbeczką no i małe pędzelki żeby się dało wszędzie wsadzić ;) Akurat w daci wszystkie gumowe łączenia w drzwiach po wyczyszczeniu były ładne czarne, ale jeżeli jest ten biały nalot to smaruję gumki brilliance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi