SzaKal Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Dacia Logan, auto firmowe więc wiadomo ..., sezon robali już dawno się skończył a tu na aucie ich nie brakowało ... Auto zostało gruntownie wyczyszczone : Lakier: VP Combo APC Multi Star AB Cherry Glaze Coli 476 Koła: Acordol Reiniger Nielsen Brilliance Wnętrze : APC Multi Star VP Heavy Duty PB Natural Look I parę innych rzeczy ... :D Przepraszam za słabą jakość filmu ... HjxkMmfcTAg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Arek, chłopie, nie jesteś u Nas pierwszy dzień, naucz się wstawiać filmy z YT [-x Wstawianie filmów z YT - poradnik Dobre, porządne doczyszczenie. Szkoda, że bez korekty. Czym załatwiasz zawiasy w drzwiach? Chemia i akcesoria - jakie? Zawsze miałem z tym problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 Wiem, robię tak: klikam na ikonę youtube a następnie wklejam link ... ? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Czym załatwiasz zawiasy w drzwiach? Chemia i akcesoria - jakie? Zawsze miałem z tym problem. Też jestem ciekaw czym je atakujesz, bo akurat ja zawsze padam przy zawiasach :| Do tego czym doczyścić biały nalot na gumowych łączeniach przy drzwiach? Tym samym, bo nic to nie rusza :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 Zawiasy wyczyszczone APC 1:5, naftą świetlną (dobrze rozpuszcza smary) i magiczną gąbeczką no i małe pędzelki żeby się dało wszędzie wsadzić ;) Akurat w daci wszystkie gumowe łączenia w drzwiach po wyczyszczeniu były ładne czarne, ale jeżeli jest ten biały nalot to smaruję gumki brilliance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts