dark_wolf Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam wszystkich! Jestem tu nowy na forum, mam nadzieję nauczyć się od was paru fajnych rzeczy, i przy okazji dobrze bawić, bo to jest główny cel mojej pracy z autem :) A czy jest nad czym pracować? Toyota Avensis z 1998 roku, kolor srebrny, nigdy jeszcze nie widziała nic ściernego na sobie :) A że ze srebrnego można też coś wyciągnąć (udowodnię :D), to zbroję się powoli... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Mozna mozna zobaczysz sam , milego pobytu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Cześć Piotrze :ymhug: Skąd do Nas przybywasz, jak dowiedziałeś się o forum DC.pl? Życzę Ci udanego pobytu w przyjemnej atmosferze, jeśli będziesz miał pytania - wal śmiało, wspólnymi siłami odpowiemy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Skąd do Nas przybywasz, jak dowiedziałeś się o forum DC.pl?Przybywam aktualnie z Wrocławia, czasem bywam w Głogowie ;) Na forum DC... Hmm, w sumie nie wiem - zacząłem czytać i już przestałem się zastanawiać, jak się tu dostałem :) Życzę Ci udanego pobytu w przyjemnej atmosferze, jeśli będziesz miał pytania - wal śmiało, wspólnymi siłami odpowiemyBardzo dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witamy i życzymy miłego pobytu 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam kolege z regionu :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 To raczej ja witam kolegę z regionu, no ale miło hehe ;) Trzeba wymyślić jakieś spotkanie we Wrocławiu albo okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jakiś mały spocik zapoznawczy wskazany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Powitał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi