dark_wolf Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Witam wszystkich! Jestem tu nowy na forum, mam nadzieję nauczyć się od was paru fajnych rzeczy, i przy okazji dobrze bawić, bo to jest główny cel mojej pracy z autem :) A czy jest nad czym pracować? Toyota Avensis z 1998 roku, kolor srebrny, nigdy jeszcze nie widziała nic ściernego na sobie :) A że ze srebrnego można też coś wyciągnąć (udowodnię :D), to zbroję się powoli... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Mozna mozna zobaczysz sam , milego pobytu :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Cześć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Cześć Piotrze :ymhug: Skąd do Nas przybywasz, jak dowiedziałeś się o forum DC.pl? Życzę Ci udanego pobytu w przyjemnej atmosferze, jeśli będziesz miał pytania - wal śmiało, wspólnymi siłami odpowiemy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 Skąd do Nas przybywasz, jak dowiedziałeś się o forum DC.pl?Przybywam aktualnie z Wrocławia, czasem bywam w Głogowie ;) Na forum DC... Hmm, w sumie nie wiem - zacząłem czytać i już przestałem się zastanawiać, jak się tu dostałem :) Życzę Ci udanego pobytu w przyjemnej atmosferze, jeśli będziesz miał pytania - wal śmiało, wspólnymi siłami odpowiemyBardzo dziękuję :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Witamy i życzymy miłego pobytu 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohers Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Witam kolege z regionu :u :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 To raczej ja witam kolegę z regionu, no ale miło hehe ;) Trzeba wymyślić jakieś spotkanie we Wrocławiu albo okolicach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohers Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Jakiś mały spocik zapoznawczy wskazany :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Powitał :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts