Ruben$ Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witam wszystkich :) Mam na imię Piotrek i dostałem się tutaj z konkurencyjnego forum :P Obecnie jeżdżę Ibizą 6J w kolorze czerwonym i mam zamiar zadbać o nią w sposób prawidłowy :) Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Siema. Dawaj zdjęcia fury :f Widzę że dzisiaj frekwencja nowych userów jest niezła ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witamy! (Chociaż sam jestem tu dopiero parę dni ;) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Bry i zapraszamy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witamy w naszych skromnych progach :) Dawno nie byłem na KA, ale z tego co czytam tutaj to strach tam zaglądać :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Szczała! \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 w związku z wielką radością i świętowaniem nadwornego adonisa przejmuję jego obowiązki! witamy i pokazuj nam swoją ibi, i inne obiekty twoich westchnień :f :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit0 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Cześ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witamy serdecznie na DC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witamy na forum ! :u Bez zdjęć się nie liczy, więc do 23:45 masz czas, później....... :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4ciek Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 siema czekamy na foty Ibizy oraz Twojej siostry... JJ ponoć chce ;) jeśli nie masz siostry to w ostateczności dobrej koleżanki/dziewczyny/kochanki ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witamy ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 w związku z wielką radością i świętowaniem nadwornego adonisa przejmuję jego obowiązki! witamy i pokazuj nam swoją ibi, i inne obiekty twoich westchnień :f :u czekamy na foty Ibizy oraz Twojej siostry... JJ ponoć chce ;) jeśli nie masz siostry to w ostateczności dobrej koleżanki/dziewczyny/kochanki ;)Jakich ja mam dobrych kolegów :mrgreen: Cześć Piotrze, czuj się tu jak u siebie (tylko nie biegaj na golasa) :lol: Codziennie z rana serwujemy ciepłą i pyszną kawę a wieczorem spotykamy się wspólnie i debatujemy o życiowej egzystencji przy szklaneczce, tudzież kieliszku.. :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruben$ Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Dzięki za pozytywne przywitanie :) JJ - napisałeś mi PW. Niestety jako nowy user nie mogę pisać PW i dostałem taką oto wiadomość "Przepraszamy, ale nie masz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Możliwe że dopiero się zarejestrowałeś i dopiero po dłuższym uczestnictwie w życiu forum będziesz mógł ją wykorzystać.". Tutaj może odpiszę - aktywację konta dostałem w ciągu kilku minut. Ciężko mi powiedzieć ile, ale było to naprawdę szybko. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Dzięki :u Zapraszamy do dyskusji w działach tematycznych, brązowy kolor nicka zniknie i będziesz mógł pisać PW :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts