soll Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witam Wszystkich, przyszedłem stamtąd, gdzie kubków nie lubią. Pozdrawiam, wszystkich, jam nie wiedział że tu tak wesoło 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Cześć Radku, Pozwoliłem sobie wydzielić Twój post z tematu "Jak wyglądasz" aby każdy mógł przywitać Cię w rodzince jak należy :u Opowiedz Nam coś o sobie, skąd do Nas przebywasz, od jak dawna masujesz, pokaż co masujesz, żona/dziewczyna również się do tego zalicza :mrgreen: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 ~Witamy na forum ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witamy ! :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witamy serdecznie :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witka Radek, zony nie pokazuj Ja ci radze , Tu same alkisy i erotomany nie wspomne o sobie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Cześć!!! jam nie wiedział że tu tak wesoło 8-)Wesoło to się robi jak zaczynają PYK-ać na "caffe" :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Cześć Radku, Pozwoliłem sobie wydzielić Twój post z tematu "Jak wyglądasz" aby każdy mógł przywitać Cię w rodzince jak należy Opowiedz Nam coś o sobie, skąd do Nas przebywasz, od jak dawna masujesz, pokaż co masujesz, żona/dziewczyna również się do tego zalicza No więc tak, jestem z Łodzi, siedzę w projektowaniu architektury, jeszcze nie smalcowałem, a to z powodu który przy kawie może paść, ale nie na forum, nie na tym forum :D . Na razie się zbroję, kupuję, mniej lub bardziej systematycznie myję swoją Fabkę wg załączonych manuali :ymdevil: . Oprócz wiedzy jaką można zdobyć na DC przyciąga również atmosfera. Mam nadzieję załapać się na Zlot, coby "wejść w to głębiej". Na razie moich dziewczyn nie pokażę, wszak trzeba stopniować napięcie. Dzięki za powitania dla Wszystkich, jeszcze raz pozdrawiam bywalców. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Kłaniam się i ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal88 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Witam właściciela wypieszczonej Czerwonej Fabii :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mx_nowicki Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 eee tam dziewczyny mnie nie interesują ale swoją fotę to byś mógł wkleić :lol: Witam i pozdrawiam. Wiolka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts