DawPi Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Powitać szanowne grono, sporo nicków kojarzę z innego forum, ale i kilka zupełnie nowych - miło poznać. 8-) No cóż - nie ukrywam, że głównie szukam wiedzy, inspiracji oraz metod postępowania przy valetingu, ale myślę, że z czasem i sam zacznę udzielać jakichś prostych porad - wszak na tym opiera się idea forum - oddaję tobie, co kryję w sobie. ;) Pozdrawiam serdecznie. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mx_nowicki Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witam w imieniu mx_nowicki czyli Wiolki i Pawła ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witamy na forum ! Zapraszamy do udziału :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witamy :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Powitać kolejnego krakowiaka z "bez znaczenia" :lol: :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Cześć Dawidzie, skąd do Nas przybywasz? :) Czym zajmujesz się na co dzień? Branża IT? Życzę Ci miłego pobytu na forum, mam nadzieję, że znajdziesz tu informacje których szukasz :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witamy, pokaż swoją elektryczną pomarańcze o ile dobrze pamiętam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawPi Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Witam w imieniu mx_nowicki czyli Wiolki i Pawła ;)Wy tak zawsze razem? Nawet jedno konto na forum? :D Witamy na forum ! Zapraszamy do udziału :uNo hey. ;) Witamy :ymhug: Powitać kolejnego krakowiaka z "bez znaczenia" :lol: :mrgreen: Cześć Dawidzie, skąd do Nas przybywasz? :) Czym zajmujesz się na co dzień? Branża IT? Można tak powiedzieć - odłam forumowy - więcej info na stronie z sygnatury. Witamy, pokaż swoją elektryczną pomarańcze o ile dobrze pamiętam :)Pokażę, jak zostanie wykonana korekta, a to już na wiosnę. :) Na razie dostaje 'strzały' z kosmetyków na poświrlowany lakier i wnętrze, ale nie jest źle. B-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mx_nowicki Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Wy tak zawsze razem? Nawet jedno konto na forum? :D yy często :D chociaż tutaj na DC mx_nowicki to 99% mnie i 1% Pawła :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Cześć, sporo nicków kojarzę z innego forumMojego możesz nie kojarzyć, bo byłem tam tak dawno, że już sam nie pamiętam kiedy :lol: wszak na tym opiera się idea forum - oddaję tobie, co kryję w sobie. ;)Po cichutku liczymy na Ciebie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witka :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 O jak milo Valeciarz wreszcie jak MY :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Siema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit0 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts