fireman_marcin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Bez sensu chyba nowy temat zakładać, więc tu. Do posiadaczy DAS6 macie problem z włączeniem? O ile na początku fajnie było 2korekty zrobiła ok., trochę leżała i teraz na na 10 wciśnięć guzika starty sam odskakuje z 6razy, po prostu nie chce się trzymać sam włączony. Niektórzy pisali, że ten typ tak ma bo sprężyna we włączniku jest za długa i nie chce blokować, ale to irytuje, a maszyna roku jeszcze nie ma to może coś o gwarancji pomyśleć. Info moderatora: Przeniosłem. Tu temu wątkowi będzie lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Bez sensu chyba nowy temat zakładać, więc tu. Do posiadaczy DAS6 macie problem z włączeniem? O ile na początku fajnie było 2korekty zrobiła ok., trochę leżała i teraz na na 10 wciśnięć guzika starty sam odskakuje z 6razy, po prostu nie chce się trzymać sam włączony. Niektórzy pisali, że ten typ tak ma bo sprężyna we włączniku jest za długa i nie chce blokować, ale to irytuje, a maszyna roku jeszcze nie ma to może coś o gwarancji pomyśleć. tfu tfu jak na razie nie mam. Choć ostatnio raz/dwa mi się takie coś stało, przez co czytając teraz Twojego posta sobie o tym przypomniałem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 U mnie działa bez problemów, ale nie eksploatuje maszyny intensywnie. Mam ją już ponad dwa lata i trochę "pstryków" zaliczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Marcin, u mnie OK. Jesli masz mozliwosc, to ja bym reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja mam DAS-a od bodajże 2009 i śmiga bardzo miło, może wyślizgał się włącznik? On tam zaskakiwać musi? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mój jest z 2011r. JJ jak go tak przesuniesz to tam musi zaskoczyć i trzymać się, a on odskakuje z powrotem czyli nie chce się trzymać włączony. No ja swojej też dużo nie używałem jeszcze. To nic chyba zostanie napisać do MrCleanera, dzięki za odp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mój jest z 2011r. JJ jak go tak przesuniesz to tam musi zaskoczyć i trzymać się, a on odskakuje z powrotem czyli nie chce się trzymać włączony. No ja swojej też dużo nie używałem jeszcze. To nic chyba zostanie napisać do MrCleanera, dzięki za odp :)No właśnie tak u mnie było. Sam odskoczył. Daj znać jak coś będziesz wiedział ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Już miałem maila wysłać, ale sprawdzę jeszcze sobie myślę i co? Zaskakuje i działa jak nowa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Trochę odkop ale w zasadzie mam ten sam problem, nauczylem się jakos blokowac ten wylacznik w pewnej pozycji, ale generalnie jest to wada DASa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi