fireman_marcin Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Bez sensu chyba nowy temat zakładać, więc tu. Do posiadaczy DAS6 macie problem z włączeniem? O ile na początku fajnie było 2korekty zrobiła ok., trochę leżała i teraz na na 10 wciśnięć guzika starty sam odskakuje z 6razy, po prostu nie chce się trzymać sam włączony. Niektórzy pisali, że ten typ tak ma bo sprężyna we włączniku jest za długa i nie chce blokować, ale to irytuje, a maszyna roku jeszcze nie ma to może coś o gwarancji pomyśleć. Info moderatora: Przeniosłem. Tu temu wątkowi będzie lepiej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Bez sensu chyba nowy temat zakładać, więc tu. Do posiadaczy DAS6 macie problem z włączeniem? O ile na początku fajnie było 2korekty zrobiła ok., trochę leżała i teraz na na 10 wciśnięć guzika starty sam odskakuje z 6razy, po prostu nie chce się trzymać sam włączony. Niektórzy pisali, że ten typ tak ma bo sprężyna we włączniku jest za długa i nie chce blokować, ale to irytuje, a maszyna roku jeszcze nie ma to może coś o gwarancji pomyśleć. tfu tfu jak na razie nie mam. Choć ostatnio raz/dwa mi się takie coś stało, przez co czytając teraz Twojego posta sobie o tym przypomniałem... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 U mnie działa bez problemów, ale nie eksploatuje maszyny intensywnie. Mam ją już ponad dwa lata i trochę "pstryków" zaliczyła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Marcin, u mnie OK. Jesli masz mozliwosc, to ja bym reklamował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ja mam DAS-a od bodajże 2009 i śmiga bardzo miło, może wyślizgał się włącznik? On tam zaskakiwać musi? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Mój jest z 2011r. JJ jak go tak przesuniesz to tam musi zaskoczyć i trzymać się, a on odskakuje z powrotem czyli nie chce się trzymać włączony. No ja swojej też dużo nie używałem jeszcze. To nic chyba zostanie napisać do MrCleanera, dzięki za odp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Mój jest z 2011r. JJ jak go tak przesuniesz to tam musi zaskoczyć i trzymać się, a on odskakuje z powrotem czyli nie chce się trzymać włączony. No ja swojej też dużo nie używałem jeszcze. To nic chyba zostanie napisać do MrCleanera, dzięki za odp :)No właśnie tak u mnie było. Sam odskoczył. Daj znać jak coś będziesz wiedział ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Już miałem maila wysłać, ale sprawdzę jeszcze sobie myślę i co? Zaskakuje i działa jak nowa :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miHoo79 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Trochę odkop ale w zasadzie mam ten sam problem, nauczylem się jakos blokowac ten wylacznik w pewnej pozycji, ale generalnie jest to wada DASa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts