herusek14 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witam wszystkich bywalców... jestem kolejnym pielgrzymem z innej przystani..niektórzy na pewno mnie kojarzą. Lat 19 zamieszkały w Jarocinie. Będę się sukcesywnie dzielił z wami moimi pracami... Przynajmniej nie będę miał tylko 3 okazji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 jestem kolejnym pielgrzymem z innej przystani A cześć przybyszu z Matplanety :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witamy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 O nastepny :mrgreen: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 witaj bywałem w Jarocinie na festiwalach rockowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witaj kolejny "emigrancie" :lol: Będę się sukcesywnie dzielił z wami moimi pracami...Dawaj, dawaj, z chęcią popatrzymy i skomentujemy Twoje dzieła :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herusek14 Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Witaj kolejny "emigrancie" :lol: Będę się sukcesywnie dzielił z wami moimi pracami...Dawaj, dawaj, z chęcią popatrzymy i skomentujemy Twoje dzieła :f A mam jedna "w schowku" z początków ale czy to nie za mały poziom ? BO nie wiem jak tutaj z odbiorem jest..czy PSB to można tak bez korekty czy nie wypada? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witaj kolejny "emigrancie" :lol: Będę się sukcesywnie dzielił z wami moimi pracami...Dawaj, dawaj, z chęcią popatrzymy i skomentujemy Twoje dzieła :f A mam jedna ale czy to nie za mały poziom ? BO nie wiem jak tutaj z odbiorem jest..czy PSB to można bez korekty czy nie wypada? :D Tu mozna wszystko Panie z korekta bez korekty na smalcu bez smalca jak kto lubi i umie tu sie nie selekcjonuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 poka poka :f witaj renegacie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 powitać :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit0 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witojcie towarzyszu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Powitać Wielkopolanina :ymhug: :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herusek14 Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 No to w wolnym czasie może wrzucę... Minetoo już chyba widział fotki więc może niech powie czy daje rade na PSB (a4avant) :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 niech powie czy daje rade A jakże :u PSB Zgiń przepadnij relikcie. Tu mamy "Nasze projekty" :u To taka wersja 2.0 pozbawiona wszystkich niedociągnięć i ograniczeń funkcjonalności :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Cześć Krystian, witamy na DC :ymhug: Pokaż siuwaksy do smarowania. W pięknym wieku jesteś, dużo masz koleżanek? ;)) Odnośnie "Naszych Projektów". Do niego wrzucamy "grubsze" pod wieloma względami prace. Więcej zdjęć, więcej roboty, rozumiesz ;) Od takich prac mniejszego kalibru mamy temat "Co zrobiłeś ostatnio przy aucie" w dziale Hyde Park. Musisz sam oceniać co się nadaje, co nie. W każdym razie, bić nie będziemy :u Czuj się jak u siebie, miłego pobytu życzę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts