falon Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Nie bawiłem się jeszcze pianownicą, więc trafia na listę zakupów to buy. I tu pytanie o piany. Dla mnie dostępne chwalone są takie jak VP Neutral Snow Foam, AB Magifoam i AB Super Snow Foam. Która najekonomiczniejsza? Super Snow Foam używa się 200:1 na przykład, ale jak to stosować, to jest proporcja którą dajemy do pojemnika pianownicy? Wydaje mi sie, że nie, to by było 5ml. :-\ Magifoam ma 100:1 Chodzi mi m.in o określenie kosztu jednego mycia, ważne to ale efektywność także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Najefektywniejsza zapewne będzie Magifoam, a pianownica ręczna czy ciśnieniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 pianownica cisnieniowa do myjki karcher serii k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 AB MFdo pianownicy PA stężenie około 1:15 i jest ładna piana, VP podobnie ale już nie domywa tak ładnie jak AB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 wyjdzie nie więcej niż 1zł na auto, pasuje, czyli na chwilę obecną magifoam pianownica prawdopodobnie tez będzie od AB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi