falon Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Nie bawiłem się jeszcze pianownicą, więc trafia na listę zakupów to buy. I tu pytanie o piany. Dla mnie dostępne chwalone są takie jak VP Neutral Snow Foam, AB Magifoam i AB Super Snow Foam. Która najekonomiczniejsza? Super Snow Foam używa się 200:1 na przykład, ale jak to stosować, to jest proporcja którą dajemy do pojemnika pianownicy? Wydaje mi sie, że nie, to by było 5ml. :-\ Magifoam ma 100:1 Chodzi mi m.in o określenie kosztu jednego mycia, ważne to ale efektywność także. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Najefektywniejsza zapewne będzie Magifoam, a pianownica ręczna czy ciśnieniowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 pianownica cisnieniowa do myjki karcher serii k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 AB MFdo pianownicy PA stężenie około 1:15 i jest ładna piana, VP podobnie ale już nie domywa tak ładnie jak AB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 wyjdzie nie więcej niż 1zł na auto, pasuje, czyli na chwilę obecną magifoam pianownica prawdopodobnie tez będzie od AB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts