tukolarz Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? (...) ;) Wita Was Tadek z Kłodzka :). Jestem u konkurencji, patrzę a tu tak wesoło, że musiałem wstąpić na trochę dłużej ^:)^ Atmosfera tu pikna i bardziej kameralna z tego co widzę... Nie mam obecnie samochodu, ale mam za to: z 6 wosków, 7 cleaner-ów, kilka QD, litry past polerskich, kilka polerek, dwie myjki, z 20 gąbek, z 0,5 km taśm maskujących, HQI, litry szamponów PH neutral, kilka baniek APC itp. itd. itd. :ymhug: B-) A ha, mam... rower. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witamy w pas! :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witaj Tadziu!!! Pytacie skąd się wziąłem? (...)Niech no zgadnę.... hmmmm... :-w.... wiem!! KA!!! :lol: Atmosfera tu pikna i bardziej kameralna z tego co widzę...Jak tak dalej pójdzie, to kameralność szybko się skończy, mam nadzieję że atmosfera zostanie :mrgreen: Nie mam obecnie samochodu..... A ha, mam... rower.Jedno z fajniejszych, ostatnio, przywitań :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie mam obecnie samochodu, ale mam za to: z 6 wosków, 7 cleaner-ów, kilka QD, litry past polerskich, kilka polerek, dwie myjki, z 20 gąbek, z 0,5 km taśm maskujących, HQI, litry szamponów PH neutral, kilka baniek APC itp. itd. itd. :ymhug: B-) A ha, mam... rower.Dzięki Ci Tadku, że do Nas dołączyłeś, wreszcie nie jestem jedynym AŻ tak zakręconym 8-} ^:)^ Ja również mam cały regał kosmetyków, maszyny, cuda wianki a w garażu tylko 2 rowery :oops: Na pewno masujesz auta rodzinie, znajomym, dziel się tym z Nami :u Mam nadzieję, że zostaniesz u Nas na dłużej i będziesz aktywnym użytkownikiem :ymhug: ps. Staropolskie przysłowie głosi, iż bez zdjęć się nie liczy, więc nadrabiaj czym prędzej w odpowiednich działach ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witaj ah witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Aloha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Siema :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 witamy na DC! :) ilość rejestrujących się ttuaj w przeliczeniu na dobę jest ostatnio chyba rekordowa? :ymblushing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Siema :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dziękuję za miłe przywitanie :). Zdjęcia niedługo będą, bo planuje trochę posprzątać w moich szafach... ;) Samochody miałem, ale albo się utopiły w powodzi albo ostatnio wypadek (miesiąc temu pupowozem, który miałem zamiar w tym roku zrobić :( ). Ale w domu coś tam jeszcze zostało do pucowania :D. Na brak zajęć kosmetycznych też nie narzekam- hobbistycznie coś tam się robi codziennie. No, ale obecnie jestem taką Monicą z Friends-ów: bxREFAYwsOY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A i my witamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witamy w zakręconej rodzince :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi