tukolarz Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? (...) ;) Wita Was Tadek z Kłodzka :). Jestem u konkurencji, patrzę a tu tak wesoło, że musiałem wstąpić na trochę dłużej ^:)^ Atmosfera tu pikna i bardziej kameralna z tego co widzę... Nie mam obecnie samochodu, ale mam za to: z 6 wosków, 7 cleaner-ów, kilka QD, litry past polerskich, kilka polerek, dwie myjki, z 20 gąbek, z 0,5 km taśm maskujących, HQI, litry szamponów PH neutral, kilka baniek APC itp. itd. itd. :ymhug: B-) A ha, mam... rower. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawPi Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Witamy w pas! :-h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Witaj Tadziu!!! Pytacie skąd się wziąłem? (...)Niech no zgadnę.... hmmmm... :-w.... wiem!! KA!!! :lol: Atmosfera tu pikna i bardziej kameralna z tego co widzę...Jak tak dalej pójdzie, to kameralność szybko się skończy, mam nadzieję że atmosfera zostanie :mrgreen: Nie mam obecnie samochodu..... A ha, mam... rower.Jedno z fajniejszych, ostatnio, przywitań :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Nie mam obecnie samochodu, ale mam za to: z 6 wosków, 7 cleaner-ów, kilka QD, litry past polerskich, kilka polerek, dwie myjki, z 20 gąbek, z 0,5 km taśm maskujących, HQI, litry szamponów PH neutral, kilka baniek APC itp. itd. itd. :ymhug: B-) A ha, mam... rower.Dzięki Ci Tadku, że do Nas dołączyłeś, wreszcie nie jestem jedynym AŻ tak zakręconym 8-} ^:)^ Ja również mam cały regał kosmetyków, maszyny, cuda wianki a w garażu tylko 2 rowery :oops: Na pewno masujesz auta rodzinie, znajomym, dziel się tym z Nami :u Mam nadzieję, że zostaniesz u Nas na dłużej i będziesz aktywnym użytkownikiem :ymhug: ps. Staropolskie przysłowie głosi, iż bez zdjęć się nie liczy, więc nadrabiaj czym prędzej w odpowiednich działach ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Witaj ah witaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Cześć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Aloha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal88 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Siema :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4ciek Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 witamy na DC! :) ilość rejestrujących się ttuaj w przeliczeniu na dobę jest ostatnio chyba rekordowa? :ymblushing: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoy1516 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Siema :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tukolarz Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 Dziękuję za miłe przywitanie :). Zdjęcia niedługo będą, bo planuje trochę posprzątać w moich szafach... ;) Samochody miałem, ale albo się utopiły w powodzi albo ostatnio wypadek (miesiąc temu pupowozem, który miałem zamiar w tym roku zrobić :( ). Ale w domu coś tam jeszcze zostało do pucowania :D. Na brak zajęć kosmetycznych też nie narzekam- hobbistycznie coś tam się robi codziennie. No, ale obecnie jestem taką Monicą z Friends-ów: bxREFAYwsOY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mx_nowicki Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 A i my witamy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Witamy w zakręconej rodzince :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts