Jump to content

Cześć i czołem (tukolarz)

tukolarz

Recommended Posts

Cześć i czołem!

Pytacie skąd się wziąłem? (...)

;)

Wita Was Tadek z Kłodzka :). Jestem u konkurencji, patrzę a tu tak wesoło, że musiałem wstąpić na trochę dłużej ^:)^ Atmosfera tu pikna i bardziej kameralna z tego co widzę...

Nie mam obecnie samochodu, ale mam za to: z 6 wosków, 7 cleaner-ów, kilka QD, litry past polerskich, kilka polerek, dwie myjki, z 20 gąbek, z 0,5 km taśm maskujących, HQI, litry szamponów PH neutral, kilka baniek APC itp. itd. itd. :ymhug: B-) A ha, mam... rower.

Pozdrawiam!

Witaj Tadziu!!!

Pytacie skąd się wziąłem? (...)

Niech no zgadnę.... hmmmm... :-w.... wiem!! KA!!! :lol:

Atmosfera tu pikna i bardziej kameralna z tego co widzę...

Jak tak dalej pójdzie, to kameralność szybko się skończy, mam nadzieję że atmosfera zostanie :mrgreen:

Nie mam obecnie samochodu..... A ha, mam... rower.

Jedno z fajniejszych, ostatnio, przywitań :-bd

Nie mam obecnie samochodu, ale mam za to: z 6 wosków, 7 cleaner-ów, kilka QD, litry past polerskich, kilka polerek, dwie myjki, z 20 gąbek, z 0,5 km taśm maskujących, HQI, litry szamponów PH neutral, kilka baniek APC itp. itd. itd. :ymhug: B-) A ha, mam... rower.

Dzięki Ci Tadku, że do Nas dołączyłeś, wreszcie nie jestem jedynym AŻ tak zakręconym 8-} ^:)^ Ja również mam cały regał kosmetyków, maszyny, cuda wianki a w garażu tylko 2 rowery :oops:

Na pewno masujesz auta rodzinie, znajomym, dziel się tym z Nami :u

Mam nadzieję, że zostaniesz u Nas na dłużej i będziesz aktywnym użytkownikiem :ymhug:

ps.

Staropolskie przysłowie głosi, iż bez zdjęć się nie liczy, więc nadrabiaj czym prędzej w odpowiednich działach ;))

Dziękuję za miłe przywitanie :). Zdjęcia niedługo będą, bo planuje trochę posprzątać w moich szafach... ;) Samochody miałem, ale albo się utopiły w powodzi albo ostatnio wypadek (miesiąc temu pupowozem, który miałem zamiar w tym roku zrobić :( ). Ale w domu coś tam jeszcze zostało do pucowania :D. Na brak zajęć kosmetycznych też nie narzekam- hobbistycznie coś tam się robi codziennie. No, ale obecnie jestem taką Monicą z Friends-ów:

bxREFAYwsOY