cptolgierd Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Na początek, witam wszystkich detailing-maniaków :) Skończyłem kompletować zestaw do swojego samochodu :) Oraz moja wczorajsza praca - walizka home made na DA, zostało mi z jakiejś starej szlifierki MacAllistera więc przerobiłem ją, a chciałem kupować jakąś torbę bo nieporęcznie się biega z takim sprzętem :)) Czas pracy: około półtorej godziny zabawy nożykiem. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ładnie ! Jest czym smarować :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Kompletowanie zestawu nigdy się nie kończy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Teraz doczytałem o walizce a początkowo dziwiłem się cóż to za kuferek... Rewelacja :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 W planach mam jeszcze namalowanie loga i napisu Kestrela-Deltalyo na obudowie walizki :) Prawie jak zestaw Festoola ^_^ Co do zakupów... no właśnie... Człowiek wie że nie powinien ale przeglądając sklepy i ich nowości myśli sobie 'o, o - to fajnie wygląda' i wrzuca do koszyka :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Cześć Alek, Niestety, wybrałeś bardzo niewdzięczne finansowo hobby (które taki nie jest.. :lol: ) No ale ile radości daje - bezcenne. Baw się dobrze, czuj jak u siebie i smaruj na potęgę nie zapominając podzielić się tym z Nami :u :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Piękny kompletny zestaw :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Natty's White (nie podszedł mi zapach i konsystencja), i chociaż Lusso ma podobną konsystencję wosku to zapach jest też kokosowy ale nie czuć chemii jak w przypadku natty'sa i DJ banana sprzedane, więc kupiłem to u Wax Paradise. Ma chyba najtaniej z wszystkich partnerów forum tester + tester CK VHG. Nad lusso myślałem już na samym początku jak zaczynałem zabawę z detailingiem więc musiał dołączyć do mojego 'arsenału': A DG jest gratisem do zakupów za 80 zł ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kolejna mała aktualizacja zestawu, wygrany w tym wygrany na SW Sour Power 1L, chyba pierwszy w Polsce :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkii Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 dobrze zaczynasz :) ja też dopiero niedawno się "zainteresowałem" detailingiem, niestety moja kieszeń nie na wszystko pozwala, więc nie ma czego pokazywać same najpotrzebniejsze rzeczy, ale powoli do celu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Akurat do DJ mam sentyment, gdyż powyższy sampler DJ PH to mój pierwszy wosk z wyższej półki więc obiecałem sobie że jak nadarzy się okazja to kupię pełną puchę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi