Jump to content

Olgierd - Kolekcja.

cptolgierd

Recommended Posts

Na początek, witam wszystkich detailing-maniaków :) Skończyłem kompletować zestaw do swojego samochodu :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Oraz moja wczorajsza praca - walizka home made na DA, zostało mi z jakiejś starej szlifierki MacAllistera więc przerobiłem ją, a chciałem kupować jakąś torbę bo nieporęcznie się biega z takim sprzętem :)) Czas pracy: około półtorej godziny zabawy nożykiem.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pozdrawiam :)

W planach mam jeszcze namalowanie loga i napisu Kestrela-Deltalyo na obudowie walizki :)

Prawie jak zestaw Festoola ^_^

Co do zakupów... no właśnie... Człowiek wie że nie powinien ale przeglądając sklepy i ich nowości myśli sobie 'o, o - to fajnie wygląda' i wrzuca do koszyka :))

Cześć Alek,

Niestety, wybrałeś bardzo niewdzięczne finansowo hobby (które taki nie jest.. :lol: )

No ale ile radości daje - bezcenne. Baw się dobrze, czuj jak u siebie i smaruj na potęgę nie zapominając podzielić się tym z Nami :u :ymhug:

• 4 weeks later...

Natty's White (nie podszedł mi zapach i konsystencja), i chociaż Lusso ma podobną konsystencję wosku to zapach jest też kokosowy ale nie czuć chemii jak w przypadku natty'sa i DJ banana sprzedane, więc kupiłem to u Wax Paradise. Ma chyba najtaniej z wszystkich partnerów forum tester + tester CK VHG. Nad lusso myślałem już na samym początku jak zaczynałem zabawę z detailingiem więc musiał dołączyć do mojego 'arsenału':

Dołączona grafika

A DG jest gratisem do zakupów za 80 zł ^_^

• 8 months later...