patrizio1985 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam, mam na imię Patryk, jestem z pogranicza Łódzkiego i WLKP. Lubie detailing i pączki:-) Pewne osoby będą wiedziały o co kaman, pozdrawiam pozytywnie zakręconych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witamy na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witaj drogi przybyszu mi znajomy :) Prócz miłej atmosfery pączki też się znajdą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Cześć Patryku, Miło mi powitać Cię w Naszych skromnych progach :ymhug: Czuj się jak u siebie i zabieraj głos w dyskusjach :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witaj, Co prawda większość aktywnych userów preferuje płyny ;) ale może uda się Tobie "nawrócić", choć część z nich, na pączki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Lubie detailing i pączki:-) I to jest b. dobre połączenie! Witaj na DC.pl :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Powitać sąsiada z pogranicza :u \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Sprinter, trzeba mini spot kiedyś zrobić. A tak ogólnie miły odzew, dzięki za tak miłe przywitanie. Piotrek, nie mogę się doczekać spotkania w łodzi, mam kilka pytań dot laguny czarnej. Tak już mam, I love Renault, a niestety na swoją nie mam czasu, praca, praca, praca. Takie państwo mamy fajne:) Ale wkrótce, może się pojawię na Naszych Projektach:) Dzięki jeszcze raz za miłe przywitanie i pozdrawiam "ewrybady" :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Piotrek, nie mogę się doczekać spotkania w łodzi, mam kilka pytań dot laguny czarnej. Pogadamy pogadamy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Cześć. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Sprinter, trzeba mini spot kiedyś zrobić. A tak ogólnie miły odzew, dzięki za tak miłe przywitanie. Piotrek, nie mogę się doczekać spotkania w łodzi, mam kilka pytań dot laguny czarnej. Tak już mam, I love Renault, a niestety na swoją nie mam czasu, praca, praca, praca. Takie państwo mamy fajne:) Ale wkrótce, może się pojawię na Naszych Projektach:) Dzięki jeszcze raz za miłe przywitanie i pozdrawiam "ewrybady" :D :D Spoko, zawsze można coś obgadać lub mini zakup grupowy zmontować :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 a ja lubię mięsnego jeża! witaj siadaj rozgość się- polej :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi