patrizio1985 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Witam, mam na imię Patryk, jestem z pogranicza Łódzkiego i WLKP. Lubie detailing i pączki:-) Pewne osoby będą wiedziały o co kaman, pozdrawiam pozytywnie zakręconych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Witamy na forum ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Witaj drogi przybyszu mi znajomy :) Prócz miłej atmosfery pączki też się znajdą :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Cześć Patryku, Miło mi powitać Cię w Naszych skromnych progach :ymhug: Czuj się jak u siebie i zabieraj głos w dyskusjach :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Witaj, Co prawda większość aktywnych userów preferuje płyny ;) ale może uda się Tobie "nawrócić", choć część z nich, na pączki :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Lubie detailing i pączki:-) I to jest b. dobre połączenie! Witaj na DC.pl :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Powitać sąsiada z pogranicza :u \:D/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Witka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrizio1985 Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 Sprinter, trzeba mini spot kiedyś zrobić. A tak ogólnie miły odzew, dzięki za tak miłe przywitanie. Piotrek, nie mogę się doczekać spotkania w łodzi, mam kilka pytań dot laguny czarnej. Tak już mam, I love Renault, a niestety na swoją nie mam czasu, praca, praca, praca. Takie państwo mamy fajne:) Ale wkrótce, może się pojawię na Naszych Projektach:) Dzięki jeszcze raz za miłe przywitanie i pozdrawiam "ewrybady" :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Piotrek, nie mogę się doczekać spotkania w łodzi, mam kilka pytań dot laguny czarnej. Pogadamy pogadamy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Cześć. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Sprinter, trzeba mini spot kiedyś zrobić. A tak ogólnie miły odzew, dzięki za tak miłe przywitanie. Piotrek, nie mogę się doczekać spotkania w łodzi, mam kilka pytań dot laguny czarnej. Tak już mam, I love Renault, a niestety na swoją nie mam czasu, praca, praca, praca. Takie państwo mamy fajne:) Ale wkrótce, może się pojawię na Naszych Projektach:) Dzięki jeszcze raz za miłe przywitanie i pozdrawiam "ewrybady" :D :D Spoko, zawsze można coś obgadać lub mini zakup grupowy zmontować :u :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 a ja lubię mięsnego jeża! witaj siadaj rozgość się- polej :-B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts