Administrator marctwain Posted May 3, 2010 Administrator Report Share Posted May 3, 2010 Tę próbkę 50ml też kupiłem na DW. Kolor diabelski. A zapach gumy balonowej-ekstra :D . Użyłem w opryskiwaczu ok 25ml/0,5l wody. Zdecydowanie za mało jak na zalecenia producenta. Można max 1:6. Ale to wystarczyło do gładkiego, bezdociskowego zmycia kurzu, osadu i itp z tygodnia jazdy po mieście - ok 400km. trochę płynęło samo, ale to stężenie za małe. Według mnie w zalecanym stężeniu-bardzo efektywny środek. PH neutralne. Nasycany tlenem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted May 4, 2010 Administrator Report Share Posted May 4, 2010 A jak z czasem działania ? na ile zostawiłes środek na felgach . I aplikowałeś na mokre opłukane felgi czy na suche ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator marctwain Posted May 4, 2010 Author Administrator Report Share Posted May 4, 2010 Na suche, zimne. Nie czekałem specjalnie z 15-30 sek. No i brud tzw. bieżący na felgach średnio doczyszczonych po zimie. W stężeniu proponowanym przez CG myślę, że to b. dobry środek do bieżącego mycia. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts