SNB SWEDEN Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jeden z ostatnich projektow, moze szalu nie ma, ale po nalozeniu okularow slonecznych da sie zyc , autko chyba z USA ale lakierowane w 90% i to pozostawialo wiele do zyczenia chyba jedyna alternatywa na BD rezultat to papier na cale autPo myciu lakier chyba potrzebowal drobnej korektyPare 50/50Blotnik kontra drzwiWiecej 50/50Rezultat wzgledny oczywiscie patrzac na stan wjazdowy BMWJest kilka zdjec zaraz po FG500 wiec nie pytac dziwnie ze jest holo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Noo macik ładny był, a go popsuliście :lol: Wyszło bardzo przyjemnie, w końcu głęboka czerń wyszła na jaw :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No trochę się przy tym napracowałeś co kolego? Robota super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czy to ten słynny unischwarz? :) Ale ładnie zajechany lakier, ktoś musiał się postarać... Chyba że to wy zrobiliście wetsanding najpierw i nie ma z tego zdjęć? :D Świetna korekta, gratulacje :u :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wyglądał jakby cały matową folią był oklejony :shock: Ale po korekcie i LSP :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 UUUuuuuuuuu nieźle , ładny efekt końcowy . Aczkolwiek na początku ten samochód chyba służył jako jeżdżąca płyta winylowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Bardzo ładna praca, podoba mi się przywrócenie auta do stanu salonowego+. Mam pytanie odnośnie Waszej techniki podczas polerowania. Widzę, że robicie partiami, odcinka to drzwi, jeśli jesteście przy tylnych drzwiach i błotnik już wypolerowaliście, to jak polerujecie ten mały fragment drzwi przy klamce? Ponownie najeżdżacie na wypolerowany obszar (błotnik)? Czy robicie to przy otwartych drzwiach? Nie chcę mazać w Paincie, ale na tym zdjęciu widać, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Bardzo ładna praca, podoba mi się przywrócenie auta do stanu salonowego+. Mam pytanie odnośnie Waszej techniki podczas polerowania. Widzę, że robicie partiami, odcinka to drzwi, jeśli jesteście przy tylnych drzwiach i błotnik już wypolerowaliście, to jak polerujecie ten mały fragment drzwi przy klamce? Ponownie najeżdżacie na wypolerowany obszar (błotnik)? Czy robicie to przy otwartych drzwiach? Nie chcę mazać w Paincie, ale na tym zdjęciu widać, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi: Oczywiscie ze wiemy, to zalezy od mojego lenistwa, jak mi sie nie chce jade po panelach jak leci i patrze ile lakieru na kantach przecinam jak duzo mazak i gotowe :lol:(mam caly zestw wszystkich kolorow) Tu na pierwszym panelu moje lenistwo pokazalo ze drzwi nie sa oddzielone tasma ani uchylone w fazie first jak widzisz poniej juz byly ;) maly fragment najczesciej jest robiony na malym BP z padami do maszyny cyclo na uchylonych drzwiach tak jest mi najwygodniej a calosc samochodu na koniec tak czy siak na cyclo. Lukash ktora czasami pracuje z nami widzialem pieknie robi wszystko na DA z duzmi padami i wychodzi to bardzo fajnei , Ja tak nie umiem :-o ale chyba kazdy ma swoje techniki A co do salonowego wygladu to mile ale brak mu jeszcze bardddddddzo duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nice Job :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Te felgi X( Pies mordy lizał tej manufakturze , pewnie nic nie robią tylko wciągają kokę ~x( robiłem już trzy auta ze ze stanów z takimi felami- plamy, zacieki,okurz i wszystko to przykryte klarem. Tomciu oni Ci sznurówek całować nie godni!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja przepraszam ale czy ktoś ku..a to auto mył zmywakiem kuchennym szorstką stroną @-) Piękna praca , szkoda że nie ma fot w słońcu ;) bo ziarno dało by oczach :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 50/50, szczególnie na poniższym zdjęciu konkret :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi