SNB SWEDEN Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Jeden z ostatnich projektow, moze szalu nie ma, ale po nalozeniu okularow slonecznych da sie zyc , autko chyba z USA ale lakierowane w 90% i to pozostawialo wiele do zyczenia chyba jedyna alternatywa na BD rezultat to papier na cale autPo myciu lakier chyba potrzebowal drobnej korektyPare 50/50Blotnik kontra drzwiWiecej 50/50Rezultat wzgledny oczywiscie patrzac na stan wjazdowy BMWJest kilka zdjec zaraz po FG500 wiec nie pytac dziwnie ze jest holo :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Noo macik ładny był, a go popsuliście :lol: Wyszło bardzo przyjemnie, w końcu głęboka czerń wyszła na jaw :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 No trochę się przy tym napracowałeś co kolego? Robota super :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Czy to ten słynny unischwarz? :) Ale ładnie zajechany lakier, ktoś musiał się postarać... Chyba że to wy zrobiliście wetsanding najpierw i nie ma z tego zdjęć? :D Świetna korekta, gratulacje :u :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Wyglądał jakby cały matową folią był oklejony :shock: Ale po korekcie i LSP :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal88 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 UUUuuuuuuuu nieźle , ładny efekt końcowy . Aczkolwiek na początku ten samochód chyba służył jako jeżdżąca płyta winylowa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Bardzo ładna praca, podoba mi się przywrócenie auta do stanu salonowego+. Mam pytanie odnośnie Waszej techniki podczas polerowania. Widzę, że robicie partiami, odcinka to drzwi, jeśli jesteście przy tylnych drzwiach i błotnik już wypolerowaliście, to jak polerujecie ten mały fragment drzwi przy klamce? Ponownie najeżdżacie na wypolerowany obszar (błotnik)? Czy robicie to przy otwartych drzwiach? Nie chcę mazać w Paincie, ale na tym zdjęciu widać, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted April 7, 2012 Author Report Share Posted April 7, 2012 Bardzo ładna praca, podoba mi się przywrócenie auta do stanu salonowego+. Mam pytanie odnośnie Waszej techniki podczas polerowania. Widzę, że robicie partiami, odcinka to drzwi, jeśli jesteście przy tylnych drzwiach i błotnik już wypolerowaliście, to jak polerujecie ten mały fragment drzwi przy klamce? Ponownie najeżdżacie na wypolerowany obszar (błotnik)? Czy robicie to przy otwartych drzwiach? Nie chcę mazać w Paincie, ale na tym zdjęciu widać, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi: Oczywiscie ze wiemy, to zalezy od mojego lenistwa, jak mi sie nie chce jade po panelach jak leci i patrze ile lakieru na kantach przecinam jak duzo mazak i gotowe :lol:(mam caly zestw wszystkich kolorow) Tu na pierwszym panelu moje lenistwo pokazalo ze drzwi nie sa oddzielone tasma ani uchylone w fazie first jak widzisz poniej juz byly ;) maly fragment najczesciej jest robiony na malym BP z padami do maszyny cyclo na uchylonych drzwiach tak jest mi najwygodniej a calosc samochodu na koniec tak czy siak na cyclo. Lukash ktora czasami pracuje z nami widzialem pieknie robi wszystko na DA z duzmi padami i wychodzi to bardzo fajnei , Ja tak nie umiem :-o ale chyba kazdy ma swoje techniki A co do salonowego wygladu to mile ale brak mu jeszcze bardddddddzo duzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Nice Job :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Te felgi X( Pies mordy lizał tej manufakturze , pewnie nic nie robią tylko wciągają kokę ~x( robiłem już trzy auta ze ze stanów z takimi felami- plamy, zacieki,okurz i wszystko to przykryte klarem. Tomciu oni Ci sznurówek całować nie godni!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Ja przepraszam ale czy ktoś ku..a to auto mył zmywakiem kuchennym szorstką stroną @-) Piękna praca , szkoda że nie ma fot w słońcu ;) bo ziarno dało by oczach :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 50/50, szczególnie na poniższym zdjęciu konkret :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts