graczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam szukałem nigdzie nie znalazłem. Pytanie moje jest takie czy pasty g3 pro można używać do polerki ale maszynowej? strona produktu http://g3pro.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Arturze, Farecla jest nie popularnym systemem na forum więc podejrzewam, że będzie ciężko z uzyskaniem przez Ciebie satysfakcjonującej odpowiedzi. Widzę, że to jakaś nowa linia więc tym bardziej jest mi obca :roll: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ta farecla wygląda ciekawie po pierwszym rzucie oka.. opakowania całkiem całkiem- gama produktów- jakby pod detailing - poszli po rozum do głowy- czekam aż ktoś wypróbuje :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Z innego forum poświęconego kosmetyce. mocno pyli, ciężko się z nią pracuje, ciężka do wypracowania, szybko zasycha, używana przez lakierników samochodowych Nie wiem czy odnosiło się akurat pod nową formułę czy dotyczyło to starszej ale najprawdopodobniej chodziło o tą drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 musisz wziąć pod uwagę preferencje tamtego forum... jeżeli to do starej farecli to się zgadza- z nią się pracuje na mokro - brudzi syfi itp itd.. ale sebba zna ponoć jakiegoś magika co fareclą robi cuda - także złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ale sebba zna ponoć jakiegoś magika co fareclą robi cudaTeż na DW czytałem o gościu który tylko na Farecli robi i pięknie mu to wychodzi. A szynka chłopakami z Malezji pokazuje, że systemy na mokro zdają się powracać do łask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 też kojarzę tą wypowiedź i tam chodziło o starą G3. No nic pastę i tak mam za darmo. Najprościej będzie wypróbować , kolega ma stary błotnik więc go wcześniej porysuję i będę działać. Mam nadzieję, że w weekend będzie ładna pogoda jak coś wrzucę fotki jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 też kojarzę tą wypowiedź i tam chodziło o starą G3. No nic pastę i tak mam za darmo. Najprościej będzie wypróbować , kolega ma stary błotnik więc go wcześniej porysuję i będę działać. Mam nadzieję, że w weekend będzie ładna pogoda jak coś wrzucę fotki jak poszło.Nie trzeba rysować, wystarczy IPA z wodą destylowaną 1:1, kilka mf + halogen lub inne dobre oświetlenie i będziesz miał dobre pole do popisu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 czekamy na relację :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A szynka chłopakami z Malezji pokazuje, że systemy na mokro zdają się powracać do łask.Z Tajwanu ;) G3 wchodzi na rynek detailingu. Jak masz to próbuj i daj znać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Patrząc na tą technologie typu ONE STEP to nie wróże im nic dobrego :D Co do samego G3 to ja pracowałem ją w różnych wydaniach i bardzo miło wspominam. Tyle, że większość osób używających G3 kończyła prace na etapie CUT, a ja siedziałem nocami z "wibratorem", wyprowadzając na lustereczko innymi paścidełkami element po elemencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczyk Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 no zobaczymy jak to wyjdzie ale jak na razie cały czas leje:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi