Jump to content

g3 professional

graczyk

Recommended Posts

Arturze, Farecla jest nie popularnym systemem na forum więc podejrzewam, że będzie ciężko z uzyskaniem przez Ciebie satysfakcjonującej odpowiedzi. Widzę, że to jakaś nowa linia więc tym bardziej jest mi obca :roll: :(

Z innego forum poświęconego kosmetyce.

mocno pyli, ciężko się z nią pracuje, ciężka do wypracowania, szybko zasycha, używana przez lakierników samochodowych

Nie wiem czy odnosiło się akurat pod nową formułę czy dotyczyło to starszej ale najprawdopodobniej chodziło o tą drugą.

musisz wziąć pod uwagę preferencje tamtego forum...

jeżeli to do starej farecli to się zgadza- z nią się pracuje na mokro - brudzi syfi itp itd.. ale sebba zna ponoć jakiegoś magika co fareclą robi cuda - także złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy

ale sebba zna ponoć jakiegoś magika co fareclą robi cuda

Też na DW czytałem o gościu który tylko na Farecli robi i pięknie mu to wychodzi. A szynka chłopakami z Malezji pokazuje, że systemy na mokro zdają się powracać do łask.

też kojarzę tą wypowiedź i tam chodziło o starą G3. No nic pastę i tak mam za darmo. Najprościej będzie wypróbować , kolega ma stary błotnik więc go wcześniej porysuję i będę działać. Mam nadzieję, że w weekend będzie ładna pogoda jak coś wrzucę fotki jak poszło.

też kojarzę tą wypowiedź i tam chodziło o starą G3. No nic pastę i tak mam za darmo. Najprościej będzie wypróbować , kolega ma stary błotnik więc go wcześniej porysuję i będę działać. Mam nadzieję, że w weekend będzie ładna pogoda jak coś wrzucę fotki jak poszło.

Nie trzeba rysować, wystarczy IPA z wodą destylowaną 1:1, kilka mf + halogen lub inne dobre oświetlenie i będziesz miał dobre pole do popisu :)

Patrząc na tą technologie typu ONE STEP to nie wróże im nic dobrego :D

Co do samego G3 to ja pracowałem ją w różnych wydaniach i bardzo miło wspominam. Tyle, że większość osób używających G3 kończyła prace na etapie CUT, a ja siedziałem nocami z "wibratorem", wyprowadzając na lustereczko innymi paścidełkami element po elemencie.