Tony Soprano Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak już pisałem w Morning Caffee, wpadł do mnie do garażu nox. Jak stwierdził, że tak dziwnie mu się przyglądam, to sobie usiadł na krześle, wziął maszynę, założył żółtego pada, nałożył Deox 2 i: Tak na szybko sobie lusterko zrobił, by sprawdzić co jest nie tak w jego wyglądzie. A ja kurde mysłałem, że lustra to tylko w obi można kupić... Pewnie też w Tinie o tym pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 A to ja po wypoczynku nad morzem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Matko, Pani Zemsta :lol: To to do mnie dzwoniło wczoraj w nocy? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Seba!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Matko, Pani Zemsta :lol: To to do mnie dzwoniło wczoraj w nocy? :lol:Ty sie ciesz ze ja trzezwy bylem fonnes co jest nie poznajesz mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 fonnes co jest nie poznajesz mnie???? Z dużym trudem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Seba, wracaj lepiej do roboty.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Spoko JJ dzis popoludniem zaczynam czarne E60 czyli bede wygladal jak ludz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 I wybij sobie urlop z głowy następnym razem.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH spadłem z łóżka :D :D :D Seba gdybyś się ogolił to hmmmm całkiem niezła DUPA :P :P hehehehe ty to masz Fantazje Dziadku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH spadłem z łóżka :D :D :D Seba gdybyś się ogolił to hmmmm całkiem niezła DUPA :P :P hehehehe ty to masz Fantazje Dziadku :DTe jaki dziadku :lol: Ty jeszcze malo mnie znasz co ja moge :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No żebyś wiedział że mało :P ale jakoś od dłuższego czasu marzy mi się taka forumowa impra BARDZO mocno zakrapiana gdzieś na łonie natury żebyśmy nic nie popsuli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wszak nie chcemy takich sytuacji: :o :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wszak nie chcemy takich sytuacji: :o :lol: Ale z jaka pewnoscia i gracja prowadzil maszyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 przywitałam się to czas się ujawnić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Weronika miło poznać. Trzeba przyznać, że grono forumowiczek się powiększa (już cą całe dwie - przynajmniej dwie aktywne). Oczywiście nie liczy się ilość a jakość a tu nie możemy nażekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tylko, że tymi szelkami z przodu można lakier porysować :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tylko, że tymi szelkami z przodu można lakier porysować :lol: ;)Święte słowa Panie kolego ale na bluzce pewnie też są jakieś "cekiny" i inne dodatki ..... nimi też można porysować lakier.... Weronika (hmmmm bardzo mi się podoba to imię...) prosimy o "ABGREJD" zdjęcia na zgodny ze sztuką Detailingu :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Mówiąc inaczej (Kubuś wstydliwy jest :lol: ): Prosimy o więcej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 przywitałam się to czas się ujawnić :) A mowilem ze to rodzynek na forum bedzie 8-) Ja to wiem kogo sicagac do naszego towarzystwa, ja tam widzialem ladniejsze zdjecie Weroniki :ugeek: PS zoabczcie te nogi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwwa Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ja tak wygladam. 55 kilo zywej masy. tu fotka po swapie silnika w moim pazdziochu :) jeszcze przed lakierowaniem, wiec nie jezdzic, ze brudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ja tak wygladam. 55 kilo zywej masy. tu fotka po swapie silnika w moim pazdziochu :) jeszcze przed lakierowaniem, wiec nie jezdzic, ze brudny! Spoko jest Ty ta sama waga co JA :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A wy co na diecie jakiejś? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwwa Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 kozacka przemiana materii poki co 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tylko, że tymi szelkami z przodu można lakier porysować :lol: ;)spokojnie spokojnie :) Tylko, że tymi szelkami z przodu można lakier porysować :lol: ;)Święte słowa Panie kolego ale na bluzce pewnie też są jakieś "cekiny" i inne dodatki ..... nimi też można porysować lakier.... Weronika (hmmmm bardzo mi się podoba to imię...) prosimy o "ABGREJD" zdjęcia na zgodny ze sztuką Detailingu :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: żadnych dodatków :D A mowilem ze to rodzynek na forum bedzie 8-) Ja to wiem kogo sicagac do naszego towarzystwa, ja tam widzialem ladniejsze zdjecie Weroniki :ugeek: PS zoabczcie te nogi :mrgreen: niestety tego to nie mogę wstawić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi