Tony Soprano Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No no, Weroniko, nogi ładne, tylko tak z daleka nie można rozpoznąc, to 18"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A wy co na diecie jakiejś? ;)Cos Ty to sie nazywa ciezka praca :D albo zbyt duzo sportow nocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A wy co na diecie jakiejś? ;)Cos Ty to sie nazywa ciezka praca :D albo zbyt duzo sportow nocnych To się nazywa zła dieta. Ja teraz jem 3.300 kal (zbilansowana dieta) i jakoś nie mam problemu z wagą. tzn mam 180 cm i 80 kg wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tylko, że tymi szelkami z przodu można lakier porysować :lol: ;)spokojnie spokojnie :) Tylko, że tymi szelkami z przodu można lakier porysować :lol: ;)Święte słowa Panie kolego ale na bluzce pewnie też są jakieś "cekiny" i inne dodatki ..... nimi też można porysować lakier.... Weronika (hmmmm bardzo mi się podoba to imię...) prosimy o "ABGREJD" zdjęcia na zgodny ze sztuką Detailingu :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: żadnych dodatków :D A mowilem ze to rodzynek na forum bedzie 8-) Ja to wiem kogo sicagac do naszego towarzystwa, ja tam widzialem ladniejsze zdjecie Weroniki :ugeek: PS zoabczcie te nogi :mrgreen: niestety tego to nie mogę wstawić :D Masz racje tych ladnych zdjec nei pokazuj Tym dzikusooooom te zostaw dla wujka Sebastiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To ja chyba nie mam nadwagi. 182 i 83kg. A jak to się liczy? Nie znam diety żadnej. Jem do oporu, sporo słodyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Generalnie Twój wzrost dzielisz przez 100, wynik do kwadratu i wage dzielisz przez to co wyszło. czyli: 180/100 = 1,8 1,8^2 = 3,24 83/3,24 = 24,69 Czyli waga w normie BMI 20 - 25 waga w normie 25 = 30 nadwaga 30+ - otyłość. Moja waga ma takie 2 wskazania: 1. Królowa balu 2. Pasztet. a mi jak wchodze wskazuje to 3 wskazanie: "Zostały Ci juz tylko same wieloryby"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No to się cieszę, bo mówią, że chudy jestem :lol: kurde, nie widzieli sebby i arturawwa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No no, Weroniko, nogi ładne, tylko tak z daleka nie można rozpoznąc, to 18"?to są 17'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mniam mniam. A jakie obuwie zakładasz? Wogóle ten czarny kolor to pasuje zupełnie. Szczególnie w kontraście do tej piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mniam mniam. A jakie obuwie zakładasz? Wogóle ten czarny kolor to pasuje zupełnie. Szczególnie w kontraście do tej piany. no wyglada nawet ladnie :P niedługo zmieniam auto, więc może będzie w innym kolorze, albo też czarny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ładne zdjęcie Weroniko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 przywitałam się to czas się ujawnić :) Witam Koleżanke z tego samego rejonu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Długo nie namawiana przez Sebastiana postanowiłam poszukać jakiegoś zdjęcia, a że wstydliwa jestem, to na początek takie: No i pewnie powyższe zdjęcie nie będzie Was (Panowie) satysfakcjonować ;) to jeszcze takie, jakieś wakacyjne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Długo nie namawiana przez Sebastiana postanowiłam poszukać jakiegoś zdjęcia, a że wstydliwa jestem, to na początek takie: No i pewnie powyższe zdjęcie nie będzie Was (Panowie) satysfakcjonować ;) to jeszcze takie, jakieś wakacyjne: O prosze bardzo asz, My to mamy piekne kobiety na forum achhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 fiu fiu Monia z tej strony to Ciebie nie znałem :P ale kolejne zdjęcia nie zgodne ze sztuką detailingu :D :twisted: a masz jakieś wakacyjne ale hmmm nad morzem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a masz jakieś wakacyjne ale hmmm nad morzem :Pmam 8-) ale te skutecznie pomijałam przy wybieraniu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no nie bądź taka :( jesteśmy jak wielka Detailingowa rodzina nie mamy przed sobą tajemnic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no nie bądź taka :( jesteśmy jak wielka Detailingowa rodzina nie mamy przed sobą tajemnic :)Te Kotles ty jedzies zaraz na wakcje z zona i bachorlandia wiec se bedziesz patrzyl na foki w stringach nam zostaw forumowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ty dziadek ale o sooooo chosiiiiiiiiiii :D hmmmmm a może przez Toruń przejadę i Monikę zabiorę żebyście jej tutaj nie molestowali :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Cieszmy się, iż nie pokazała fotki przy boku swojego faceta. Ja to bym wam zapodał fotkę, ale... Nie będę defektywizmu siał po forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tony nie przesadzaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ja prawdę mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Monia jezdzisz na crossie? to fajnie :D ja na raptorze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Monia jezdzisz na crossie?Suze mam od zeszłego roku; trafiła do mnie pod koniec sezonu, więc tak poważniej to próbuję ją ogarnąć dopiero od tego roku; a że to dwusuw to jest zabawa ;) ja na raptorze :Pja na takich czterech kółka tylko raz jeździłam, tak rekreacyjnie bardziej ;P też fajnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Monia jezdzisz na crossie?Suze mam od zeszłego roku; trafiła do mnie pod koniec sezonu, więc tak poważniej to próbuję ją ogarnąć dopiero od tego roku; a że to dwusuw to jest zabawa ;) ja na raptorze :Pja na takich czterech kółka tylko raz jeździłam, tak rekreacyjnie bardziej ;P też fajnie ;) Prosze jak nam sie kobity rozjezdzily :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi