mar_1981 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ale jak forum rozjaśniało. Kobiety blasku mu dodały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a co mi tam :D 1. fotka al'a JJ:) 2. a tu na jakieś imprezie...hmmm sylwester? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a dzisiaj właśnie miałam zapytać co taka cisza w tym wątku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Monika, cisza.. a Twoje? :lol: moje aktualne, latka lecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 moje tysz aktualne, nie pozmieniałam się ostatnio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 1. fotka al'a JJ:)O przepraszam, ja się tak z klapkami nie afiszuje! :lol: Mariusz, gdzie Twoje loczki? :shock: Zostałem sam.. :cry: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Tak mniej więcej sobie Ciebie wyobrażałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Tak mniej więcej sobie Ciebie wyobrażałem ;)tzn kogo?:D JJ. przepraszam za te klapki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 No nie JJ. Monikę. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ale mieszacie Panowie ;) już nie wiem o kim mówicie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Mam iść do fryzjera? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Mi chodziło o Monikę ;) A ty Dzeju jak chcesz to idź. Ale pamiętaj... Samson stracił moc jak mu Dalila włosy obcięła :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja (po prawej) z kumplem podczas wizyty w automyjce. Pomylili się w podłączaniu i na lakier poleciała zawartość z lokalnego szamba, a szczoty urwały nam zatrzaski w masce. A tak poważnie - wpieprzyliśmy się do bagna terenówką... Wycieczka rekreacyjna w zeszłe wakacje. Tak wyglądało auto po wycieczce. Kto się podejmie korekty lakieru? Ciekawe, jak by wyglądała glinka po wyczyszczeniu. Pamiętam, że podczas jazdy odleciał nam tłumik - kierowca wrzucił go "na pakę" i pojechaliśmy dalej. A to moja druga miłość, obok Beemwó. Jedyne, co tu można wydetailować to dressingi na opony - reszta nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Z racji tego, iż niektórzy znajomi twierdzą, że od tego "całego mycia i czyszczenia" to Ci palma odbija to i wklejam poniższe zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba999 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zaciekawiło mnie zdjęcie Moniki. Ja też czasami muszę się odstresować na 2t ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e2e2bc0c34557348.html Może tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 czy tylko u mnie nie działa obrazek? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 U mnie też nie Już jest OK tzn. gra i śpiewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 u mnie działa, mogę Wam opowiedzieć :lol: leci gość na crossie, w powietrzu, w tle las. niebo bezchmurne :lol: w kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 O no dokładnie tak to sobie wyobraziłam po przeczytaniu, zanim zobaczyłam fotkę :lol: Ale ja tak się nie odstresowuję, tzn tak nie latam... bo się boję... jeszcze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Kuba, mam znajomego który również szaleje na crossie. Bierzesz udział w zawodach? Nazywa się Józek Sawicki, znasz go? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba999 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Kuba, mam znajomego który również szaleje na crossie. Bierzesz udział w zawodach? Nazywa się Józek Sawicki, znasz go? ;) Ja jeżdżę tylko amatorsko, tak dla siebie...niby jestem w Łowiczu w klubie ale nie jeżdżę po zawodach jako zawodnik, tylko czasami jako kibic. A Twojego kolegę kojarzę z zawodów nawet nie tak źle mu idzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Tutaj przy którejś niedzieli wiadomo musi być błysk blask :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Patryk, ładny uśmiech.. :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Patryk, ładny uśmiech.. :lol: ;)dziękuje to jeszcze było kiedy było mniej pracy hehe teraz już nie ma czasu na takie sesje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Patryk, ładny uśmiech.. :lol: ;)Dzeju stałes "od kerowcy" :lol: A ja wczoraj czekałem na syna pod Pekinem. Tak fajnie się w parku zrobiło, nastrojowo, że aktualizację swojego rysopisu też zaprezentuję, bo loki mi wczoraj obcięli. Zdjęcia z komórki, ale całkiem. I... najlepszy fotograf w parku...o 17.30. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi