JJ. Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 No właśnie ja nie noszę bo za gorąco. Klientela zresztą wybiera warianty.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 bo prawdziwy mężczyzna powinien mieć sweter!:) ja też mam- a ty ?JJ? :lol: O kuzwa Ja juz lnieje na stare lata bo tyko kamizelka mi zostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja się wycieram w zależności od sezonu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja się wycieram w zależności od sezonu :lol:To cale szczescie bo jak ja bym wszedl do lozka z taki dywanem odrazu exmisja a nie sex misja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 U mnie odwrotnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 U mnie odwrotnie ;)A co na wstepie warkoczyki pleciecie? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wszystko bangla :-bd Fajna foczka.. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dyzelek? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dzieki JJ! :u Ps. Proszę nie dzwonić pod 997 :lol: wiem, jestem niefotogeniczny :lol: Foczka - 2003 rok, 1.6 Zetec-S, polski salon. 20 000km w niecały rok, uwielbiam ten samochód :u Obecnie 169 000km nabite. Od nowości w małopolsce i mam nadzieję, że tu już zostanie bo gdybym musiał go oddać to chyba bym się popłakał jak bóbr :(( , jest już jak członek rodziny. Rodzina czasem puka się w głowę i dziwi się, że mycie samochodu zajmuje mi 2-3 godziny :f Przedni zderzak idzie w styczniu do malowania, poczekam aż lakiernik zepsuje co ma zepsuć i samochód pójdzie na wiosnę do korekty :-bd Ps. Czasem żałuję, że nie brałem Diesla ze względu na miesięczne przebiegi 2000-2500km, ale trochę obawiałem się kosztów eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dzieki JJ! :u Rodzina czasem puka się w głowę i dziwi się, że mycie samochodu zajmuje mi 2-3 godziny :f Uno problemo :ympeace: 2-3 godziny to jeszcze pikuś, przygotuj się na więcej \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dzieki JJ! :u Rodzina czasem puka się w głowę i dziwi się, że mycie samochodu zajmuje mi 2-3 godziny :f Uno problemo :ympeace: 2-3 godziny to jeszcze pikuś, przygotuj się na więcej \:D/ Ja się boję, że jakbym się kiedyś skusił na DAS-6 lub coś podobnego to jak zacznę w piątek to skończę w niedzielę :lol: Albo mi się zdaję, albo z ludzi z małopolski można policzyć na palcach jednej ręki, szkoda, że jest nas tak mało :-) Ale za to jest trochę ludzi ze Śląska (sam bywam 2-3 razy w miesiącu na Śląsku, może jakiś spot? :o) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 a gdzie to na Śląsku bywasz? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jeżdżę do dziewczyny do Żywca :D jeśli ktoś nie był to polecam - szczególnie wiosna/lato jest po prostu pięknie i nie można się nudzić. Często bywam też w Bielsku, z racji tego, że dziewczyna zdawała tam na prawko. Nie straszne mi też okolice Katowic, Tychów, Częstochowy, dlatego jakby szykował się jakiś spocik, albo hardocorowe spotkanie na korektę 5 samochodów na raz to piszę się :lol: (Nie)stety dziewczyna zdała na prawko i chce jeździć moim focusidłem :-ss :-ss :-ss dlatego trzeba jak najszybciej odłożyć kasę na jakiegoś małego, miastowego furacza dla niej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jak brzuchy żarłoki? Pokażcie się.. :ymdaydream: ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mówiłem już kiedyś, że nasz Dzeju to Belmondziak :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Lepiej, żebyś nie widział mojego, leczę od 3 lat woreczek żółciowy i parę innych gratów i mi "wywaliło' bebechy, wyglądam jak w 4. miesiącu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dżeju, Ty Szczypiorku ;) ja tam się koło Ciebie nie pokazuje Chudzielcu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 No dawajcie kochani, to miała być zachęta, nie wstydźcie się rodziny.. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dżeju najpierw muszę kupić aparat z innym obiektywem bo ten mnie po świętach nie obejmuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Spróbuj tym, Rafał składa ładne panoramy.. ;)) ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Są takie fajne obiektywy, które biorą pod kątem 180*... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Są i takie co 360 stopni łapią ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wtedy obraz możesz sobie obracać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wtedy obraz możesz sobie obracać... :)to jest szansa, że się zmieszczę w kadrze po świętach :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi