SzaKal Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jak ja lubię czyścić takie zapuszczone auta ;D Auto przyjechało na wyczyszczenie wnętrza ... Co i czym ... standardowo APC Sonax multistar Merida 242 Tenzi Top Plam VP Heavy Duty Meguiars Glass Cleaner CG Natural Shine Pędzelki, microfibry itp. Czas jakieś 4 godz. To czarne co zostało na zawiasach to już odchodząca farba ... Jakoś to wyszło ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Kurcze no..... Czterech szakalów was jest ? B-) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Że to się udało tak ładnie wyprowadzić :o Szacun dla włożonej pracy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Pranie ręczne czy odkurzaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Pranie ekstrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr320 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Pranie ekstrakcyjne. mógł byś wyjaśnić, bo zielony jestem w tych sprawach, a warto wiedzieć pewne rzeczy.. po za tym dobra robota.. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 mógł byś wyjaśnić, bo zielony jestem w tych sprawach, a warto wiedzieć pewne rzeczy..Ekstrakcja, czyli rodzaj odkurzacza 'wciągającego' brud na mokro. Międzi innymi seria Karcher'a Puzzi czy odkurzacze George od Numatic'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 SzaKal Czy Meridy 242 używasz też do czegoś innego niż do tapicerki? Możesz porównać ją do jakiegoś APC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 booohal Używam tylko do tłustych plam na tapicerce, hmm jakoś nigdy tego nie sprawdzałem w roli APC ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr320 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 mógł byś wyjaśnić, bo zielony jestem w tych sprawach, a warto wiedzieć pewne rzeczy..Ekstrakcja, czyli rodzaj odkurzacza 'wciągającego' brud na mokro. Międzi innymi seria Karcher'a Puzzi czy odkurzacze George od Numatic'a. :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi