SzaKal Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Jak ja lubię czyścić takie zapuszczone auta ;D Auto przyjechało na wyczyszczenie wnętrza ... Co i czym ... standardowo APC Sonax multistar Merida 242 Tenzi Top Plam VP Heavy Duty Meguiars Glass Cleaner CG Natural Shine Pędzelki, microfibry itp. Czas jakieś 4 godz. To czarne co zostało na zawiasach to już odchodząca farba ... Jakoś to wyszło ... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Kurcze no..... Czterech szakalów was jest ? B-) :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Że to się udało tak ładnie wyprowadzić :o Szacun dla włożonej pracy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptolgierd Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Pranie ręczne czy odkurzaczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 Pranie ekstrakcyjne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr320 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Pranie ekstrakcyjne. mógł byś wyjaśnić, bo zielony jestem w tych sprawach, a warto wiedzieć pewne rzeczy.. po za tym dobra robota.. :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zybercik Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 mógł byś wyjaśnić, bo zielony jestem w tych sprawach, a warto wiedzieć pewne rzeczy..Ekstrakcja, czyli rodzaj odkurzacza 'wciągającego' brud na mokro. Międzi innymi seria Karcher'a Puzzi czy odkurzacze George od Numatic'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 SzaKal Czy Meridy 242 używasz też do czegoś innego niż do tapicerki? Możesz porównać ją do jakiegoś APC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 booohal Używam tylko do tłustych plam na tapicerce, hmm jakoś nigdy tego nie sprawdzałem w roli APC ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr320 Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 mógł byś wyjaśnić, bo zielony jestem w tych sprawach, a warto wiedzieć pewne rzeczy..Ekstrakcja, czyli rodzaj odkurzacza 'wciągającego' brud na mokro. Międzi innymi seria Karcher'a Puzzi czy odkurzacze George od Numatic'a. :u :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts