SzaKal Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Miałem w ostatnim czasie przyjemność polerować 407 sw, a przyjemność bo lakier tak miękki że czasem wystarczył jeden przejazd FC+ ;) Celem nie było osiągnięcie 99% korekty ale po prostu odświeżenie lakieru. Czas to jakieś 10 godz. w dwie osoby. W takim stanie przyjechał ... A tak już wyglądało po umyciu Przygotowanie do korekty :buffer: A bym zapomniał co i czym : No to zaczynamy Znaczek peugeot w 3D ;) Po korekcie ponowne mycie i woskowanie No i już fotki po ... słońca brak :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Znaczek mistrz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zacnie Arek Zacnie :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dobra robota! Duza roznica przed i po :-bd Napisz cos czym, jak i w jakich kombinacjach bo i 3M i Scholl i Menzerna na zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ładnie wyszło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Mimo braku słońca efekty widać gołym okiem, powiedz jakiego wosku użyłeś bo fajne szkiełko na lakierze wyszło. No i też z chęcią bym poczytał jakich kombinacji past użyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Korekta petarda :D I znaczek pro zabezpieczony :D Super :u Brak pytań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Xeper Surce Jak już wspominałem lakier bardzo miękki ;) w większości wystarczał jeden przejazd FC+ na białym urbanie i SF4000 na niebieskim 3M, czasem ale rzadko trzeba było użyć dwa przejazdy FC+, papier był używany dookoła klamek, scholla 17 używałem tylko na próbę bo świeży zakup. Jeżeli chodzi o woski to ja używam tylko dwóch ... Coli 476 i FK1000 na Peugocie jest FK1000, wydaje mi się że robi większą szklistość i mniej łapie kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Bardzo ładna praca Arek, szkoda tylko, że bez słońca i ze zdjęciami z komórki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi