minetoo Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witajcie znów. Mam nadzieję że Was nie zanudzam ;) Obchodzę tydzień z Ingolstadt... Dziś A5. Od razu mówię co mnie boli. Jeśli nie dopatrzycie się na zdjęciach to oparcie kierowcy przejęło barwnik z ubrania i za chiny ludowe nie chciało go do końca oddać :( Nie pomogło nawet APC (!) ani taki mój prywatnie używany killer z Włoch...jako czyn ostateczny. Nie jest źle ale w specyficznym oświetleniu ja to widzę że coś zostało. Ogólnie najwięcej pracy było z podłogą i dywanikami. Resztę pokaże kilka zdjęć... No wiem do ideału daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dla mnie wszystko pasuje,super wyszło.Ciekawi mnie co powiedział właściciel jak zobaczył efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Nie był rozczarowany... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Bardzo ładnie ... i te wzorki na dywanach :u Też parę razy miałem problem z zafarbowaną skórą, pod koniec miesiąca będę mieć specyfik to tego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ale wymiziany :D :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ooo tak :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Hurtowo robicie Pany te samochody. Na giełde pewnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Plak i na giełdę a paski na dywanie w fotoszopie =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Piękna przemiana pięknego pacjenta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Panie kolega jestem obrazony na Ciebie :( Czekam na testy i opinie i dupa zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr320 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 najbardziej z Twoich prac podobają mi się paski których nigdy nie może zabraknąć.. :-bd :lol: a co do pracy to autko zdecydowanie odżyło.. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Mam nadzieję że Was nie zanudzam ;)Wcale, a wcale (-| (-| :lol: A tak, poza tym, to efekt końcowy świetny, jak zawsze u Ciebie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Piknie panie , ja na takie zabrudzenia skóry biorę lederentrum stron claner puszcza wszystko od razu nawet czasami farba :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Piotr praca konkret, aż się biorę za oglądanie po raz drugi :D Powiedz czego używasz do czyszczenia skóry?? Jaki masz odkurzacz piorący i czy tą ssawkę niebieską do niego przyczepiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Czekam na testy i opinie i dupa zielona Jeszcze chwilkę ^:)^ jak zawsze u Ciebie :oops: Powiedz czego używasz do czyszczenia skóry??Gliptone Lexol od nie dawna A na dziady to szkoda gadać..... ;) Jaki masz odkurzacz piorący Queen :lol: serio =)) Będzie Numatic soon... czy tą ssawkę niebieską do niego przyczepiasz? Ssawkę mocuję akurat na drugim sucho/mokro i tak o to docieram w różne dziwne miejsca o których czasem właściciel auta nie wie że są ;) Dziękuję wszystkim za miłe słowa tym bardziej że ostatnie prace to tak na jedno kopyto. Ileż można prać :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Brudas straszny, ale wyciągnąłeś z niego :) To 'drewno' może by spolerować ręcznie? Nabrałoby blasku trochę więcej i rysy out :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Pewnie że można. Tylko trzeba mieć kiedy ;) Ale za czepialstwo masz plusa :u :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Gliptone Lexol od nie dawna Masz porównanie do FurnitureClinic? Praca jak zwykle świetna - nie ma się do czego przyczepić :twisted: :lol: Ileż można prać :shock: Qv1mG7yUeUA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Furniture nie miałem ale coś nowego wpadnie za kilka dni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi