minetoo Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Witajcie znów. Mam nadzieję że Was nie zanudzam ;) Obchodzę tydzień z Ingolstadt... Dziś A5. Od razu mówię co mnie boli. Jeśli nie dopatrzycie się na zdjęciach to oparcie kierowcy przejęło barwnik z ubrania i za chiny ludowe nie chciało go do końca oddać :( Nie pomogło nawet APC (!) ani taki mój prywatnie używany killer z Włoch...jako czyn ostateczny. Nie jest źle ale w specyficznym oświetleniu ja to widzę że coś zostało. Ogólnie najwięcej pracy było z podłogą i dywanikami. Resztę pokaże kilka zdjęć... No wiem do ideału daleko.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Dla mnie wszystko pasuje,super wyszło.Ciekawi mnie co powiedział właściciel jak zobaczył efekt końcowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Nie był rozczarowany... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Bardzo ładnie ... i te wzorki na dywanach :u Też parę razy miałem problem z zafarbowaną skórą, pod koniec miesiąca będę mieć specyfik to tego ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 ale wymiziany :D :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miba Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 ooo tak :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Hurtowo robicie Pany te samochody. Na giełde pewnie :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 Plak i na giełdę a paski na dywanie w fotoszopie =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Piękna przemiana pięknego pacjenta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Panie kolega jestem obrazony na Ciebie :( Czekam na testy i opinie i dupa zielona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr320 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 najbardziej z Twoich prac podobają mi się paski których nigdy nie może zabraknąć.. :-bd :lol: a co do pracy to autko zdecydowanie odżyło.. :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Mam nadzieję że Was nie zanudzam ;)Wcale, a wcale (-| (-| :lol: A tak, poza tym, to efekt końcowy świetny, jak zawsze u Ciebie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Piknie panie , ja na takie zabrudzenia skóry biorę lederentrum stron claner puszcza wszystko od razu nawet czasami farba :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucre Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Piotr praca konkret, aż się biorę za oglądanie po raz drugi :D Powiedz czego używasz do czyszczenia skóry?? Jaki masz odkurzacz piorący i czy tą ssawkę niebieską do niego przyczepiasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 Czekam na testy i opinie i dupa zielona Jeszcze chwilkę ^:)^ jak zawsze u Ciebie :oops: Powiedz czego używasz do czyszczenia skóry??Gliptone Lexol od nie dawna A na dziady to szkoda gadać..... ;) Jaki masz odkurzacz piorący Queen :lol: serio =)) Będzie Numatic soon... czy tą ssawkę niebieską do niego przyczepiasz? Ssawkę mocuję akurat na drugim sucho/mokro i tak o to docieram w różne dziwne miejsca o których czasem właściciel auta nie wie że są ;) Dziękuję wszystkim za miłe słowa tym bardziej że ostatnie prace to tak na jedno kopyto. Ileż można prać :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Brudas straszny, ale wyciągnąłeś z niego :) To 'drewno' może by spolerować ręcznie? Nabrałoby blasku trochę więcej i rysy out :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 Pewnie że można. Tylko trzeba mieć kiedy ;) Ale za czepialstwo masz plusa :u :u :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Gliptone Lexol od nie dawna Masz porównanie do FurnitureClinic? Praca jak zwykle świetna - nie ma się do czego przyczepić :twisted: :lol: Ileż można prać :shock: Qv1mG7yUeUA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 Furniture nie miałem ale coś nowego wpadnie za kilka dni ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts